Horoszkóp 2019. május 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Összességében kellemes lehet ez a nap, több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. A régi párkapcsolatokra is a kiegyensúlyozottság lehet jellemző. Sőt, az is lehet, hogy a társad mindent megtesz most kettőtökért.

 

Bika:

Kedvez a mai nap minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Utazás során kellemes élmények érhetnek, amelyek feldobottá tehetnek. A megérzéseid átlagon felül működhetnek, ezért hallgatnod kellene rájuk.

 

Ikrek:

A munkában, megélhetésben alakulhatnak úgy a dolgok, ahogyan szeretnéd. Ha van olyan problémád, ami már jó ideje fennáll, akkor eljött a pillanat, hogy ezt megbeszéld azzal, akivel kell. Még a legnehezebb gond is megoldható most.

 

Rák:

Olyan esemény történhet a mai napon, amitől teljesen más színben láthatod a világot. Ha tanulmányokat folytatsz, nem lesz okod panaszra, mert a rendkívüli kreativitásodnak köszönhetően fantasztikus eredményeket érhetsz el.

 

Oroszlán:

Olyan dolog juthat a füledbe, amelynek hatására elgondolkodozol, és talán változtatni fogsz az életeden. Megtörténhet, hogy olyasmit fogsz viselni, amelyről mások azt mondják, védelmet nyújt és szerencsét hoz.

 

Szűz:

A környezetedben van egy személy, akinek a kedvessége, a jóindulata meglep. Az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a társaságában jól érezheted magad. A szerelmi viszonyok lassan fordulóponthoz érkezhetnek.

 

Mérleg:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan események, amelyek miatt könnyebbnek érezheted az életed. Ha szülő vagy, fontos, hogy következetes légy. Ellenkező esetben kicsúszhat az irányítás a kezedből.

 

Skorpió:

Akkor érhetsz el sikereket most, ha nem vagy erőszakos, és ha képes leszel másokhoz alkalmazkodni. A nagyobb vásárlásokat érdemes lenne elhalasztani, mert később jobban jársz majd.

 

Nyilas:

Időnként elhatalmasodhat rajtad a szorongás érzése. Ezt feloldhatod, ha beszélsz az érzéseidről valakinek. Olyan tanácsot kaphatsz, amelyet ha megfogadsz, az életet könnyebbnek és élhetőbbnek érzed majd.

 

Bak:

Mindig értetlenül álltál az irigy és rosszindulatú emberek viselkedése előtt. Így lehetsz ezzel a mai napon is, de olyan hihetetlenül nagy erővel és energiával rendelkezel, hogy ezeket az embereket pillanatokat alatt a helyükre teheted.

 

Vízöntő:

Megtapasztalhatod a mai napon a vonzás törvényét, mert amire gondolsz, az pillanatok alatt megtörténik. Ha párkapcsolatban élsz, kitalálhatod társad gondolatát is.

 

Halak:

A munkában, megélhetésben érhetsz el olyan eredményt, amelyre vágyakozol. Ha állásinterjúra készülsz, nem kell izgulnod, mert te lehetsz a befutó. Ha vásárolsz, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert meglophatnak.