Horoszkóp 2019. május 17.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Bátran foglalkozhatsz a mai napon nehéz, megerőltető munkákkal. Alaposságodnak hála hamar végére járhatsz mindenféle dolognak. Ha szívesebben lennél egyedül, akkor erre is lehetőséget kínálhat neked most a sors.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy kedved támad kitűzni újabb célokat, irányvonalakat. Ezt megpróbálhatod másokra is ráerőltetni, de jobb, ha előbb magadban tisztázod a dolgokat. A konyhában fantasztikusat alkothatsz a mai napon.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a mai napon a sors, akit akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Próbálj meg higgadt maradni, és elkerülni azoknak az embereknek a társaságát, akik energiavámpír módjára viselkednek.

 

Rák:

Olyan valakire lehetsz féltékeny a mai napon, akire felesleges, főleg, hogy ezzel a viselkedéssel egy meglévő kapcsolatodat rombolhatod, és nevetségessé is teheted magadat. Tölts több időt a természetben, erre van most szükséged.

 

Oroszlán:

Többet kellene törődnöd magaddal, és az se zavarjon, ha önzőnek fognak titulálni emiatt. Csak a saját érdekeidet tarts most szem előtt. Hajlamossá válhatsz az álmodozásra, ami nem baj. Lehet, hogy az álmok idővel valóra válnak…

 

Szűz:

Bármennyire a realitások embere vagy, a mai napon hallgass a megérzéseidre, amelyek tökéletesen működnek. A közvetlen környezetedben van az a személy, akit felbosszanthatsz vagy megbotránkoztatsz. Közlekedés során légy óvatosabb!

 

Mérleg:

Hajlamossá válhatsz a mai napon a konok viselkedésre, ami a párkapcsolatodat alapjaiban rengetheti meg. Ha alkalmazkodni tudnál, akkor minden másként alakulna. Itt az ideje, hogy mérlegre tedd a magánéletedet, és ennek hatására cselekedj.

 

Skorpió:

Annyira felfokozott érzelmekkel reagálsz mindenkire és általában az élet dolgaira, hogy a nap végére teljesen kimerülhetsz ettől. Emiatt is balesetveszélyes a nap, jobb, ha a lábad elé nézel.

 

Nyilas:

Mélyről jövő érzések törhetnek felszínre, most megértheted a tudatalatti hajtóerők mibenlétét. Kulturális program során olyan élmények érhetnek, amelyek miatt lelkileg, szellemileg sokkal jobb állapotba kerülhetsz.

 

Bak:

A rejtett, titokzatos dolgokra vagy most fogékonyabb, ezért fordulhat elő, hogy nagyobb érdeklődést mutathatsz az ezotéria iránt. Balesetveszélyes a mai nap, amikor még egy kenőkéssel is megvághatod magad.

 

Vízöntő:

Rendkívül együttérző lehetsz a mai napon másokkal. Próbálj olvasni, menj moziba, színházba, meditálj, a lényeg, hogy kapcsolódj ki, hogy egy kicsit kiszakadhass a mókuskerékből

 

Halak:

Ma mindenkivel könnyedén egy hullámhosszra kerülhetsz, és nem akarsz semmiféle vitába bocsátkozni, sőt elsimíthatod az esetleges nézeteltéréseket. Bátran mondd el valakinek, hogy mit érzel iránta.