Horoszkóp 2019. május 16.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Összességében jó lesz ez a nap, mert olyan dolgok történhetek, amelyek miatt mosolyra húzódik a szád. Teljesen mindegy, hogy milyen az időjárás, próbálj meg hosszabb időt tölteni a szabad levegőn!

 

Bika:

Érzelmileg jobban rá tudsz hangolódni most másokra, mint általában, és ez egy megfelelő pillanat, hogy bemutatkozz valakinek. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel tökéletesen megérhetitek egymást.

 

Ikrek:

Érzelmeid elmélyülhetnek és hozzátartozóid, barátaid közelségére a mai napon jobban vágyhatsz. Sőt, nemcsak vágysz erre, hanem aktívan is teszel a bensőséges kapcsolatokért. A testi épségedre jobban ügyelj!

 

Rák:

Érzelmi életed a mai napon nyugodt és kiegyensúlyozott lehet, várhatóan minden simán megy majd. A mostani inkább a belső töltekezés ideje, nem pedig a „sárkányölésé” kinn, a zord világban. Új süteményreceptet próbálhatnál ki.

 

Oroszlán:

A mai nap nem a legalkalmasabb időpont kellemes összejövetelekre vagy tanácskozásokra. Ha nem békességre törekszel, hanem cselekvésre kell bírnod valakit, akkor ebben most nagyon jó lehetsz. A párkapcsolatokban légy elnézőbb!

 

Szűz:

A mai napon éppen úgy tudsz egyedül dolgozni, mint másokkal közösen, de mindenképpen szükséged lehet bizonyos fokú függetlenségre. Magabiztosságod és önbizalmad láttán a többiek szívesen együttműködnek veled

 

Mérleg:

Magadhoz vonzod az erős, bátor embereket, és te is erősebben vonzódhatsz most hozzájuk. Ha kell, meg tudod védeni az álláspontodat és bátran, erélyesen magadhoz ragadhatod a kezdeményezést. Minden kapcsolatod remekül működhet.

 

Skorpió:

Fellépésed rendkívül határozott, energikus, erőteljes és bátor. Kedved támadhat, hogy nekiláss az olyan feladatok elvégzéséhez is, amiket már régóta halogatsz. Érdemes a mai napon bonyolítani a nagyobb vásárlásokat.

 

Nyilas:

Kellemes lustaság lehet úrrá rajtad most, és elnézőbb is lehetsz saját magaddal szemben. Gondoskodó ösztönöd önzetlenebb oldala mutatkozhat meg a mai napon, amikor bármi történjék is, nem esel túlzásba.

 

Bak:

A mai nap nem a legalkalmasabb arra, hogy tiszta logikát igénylő tárgyalásokat folytass, vagy vitát kezdeményezz. Érzelmeid és a józan megfontolások most ellentmondhatnak egymásnak, és ez kellemetlen perceket szerezhet neked.

 

Vízöntő:

Nagylelkű és adakozó lehetsz a mai napon, a szíved csordultig telik szeretettel és szerelemmel. Ha párkapcsolatban élsz, a társaddal varázslatos pillanatokat élhettek át együtt. Olyan valakivel is összehozhat ma a sors, aki tovább fokozhatja jókedvedet.

 

Halak:

Okkal vagy ok nélkül, úgy érezheted, senkitől sem kapod meg azt az érzelmi támogatást, amire szükséged lenne, ezért elhagyatottnak érzed magad. A nőkkel való kapcsolatod a mai napon nehezebb lesz, de semmi sem tart örökké.