Horoszkóp 2019. május 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ez nem egy peches nap, de ha így gondolod, bevonzhatod a bajt. Ugyanez viszont a pozitív gondolatokra is érvényes, ezért érdemes ma a szép dolgokra figyelni. A pénzügyeid szerencsére jól alakulhatnak.

 

Bika:

Annak ellenére, hogy két lábbal állsz a földön, a mai napon megtapasztalhatod a láthatatlan világ erejét is. Még az is lehet, hogy déjà vu-d lesz, amelynek hatására elgondolkozol a világ működéséről.

 

Ikrek:

Babonás kedvedben vagy ma, és ennek megfelelően be is vonzod mindazt, amire gondolsz. Ennek tudatában jó lenne, ha csak jó és szép dolgokra koncentrálnál. Még az is lehet, hogy különösen kellemes élményben lesz így részed.

 

Rák:

Roppant feszültté válhatsz a mai napon. A környezetedben van egy személy, aki kinyitja a bicskát a zsebedben. A munka frontján olyan harcra van kilátás, ami bár kimerít estére, aludni nem biztos, hogy hagyni fog.

 

Oroszlán:

Olyan valakivel találkozhatsz a mai napon, akivel nem szabad őszintének lenni, mert ezzel az ellenségeddé teheted. Mivel a megérzéseid átlagon felül jól működnek, hallgatnod kellene rájuk. Így sok minden alakulhat a kedved szerint.

 

Szűz:

Egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan parázs vita, amitől talán még a közös jövő is megkérdőjeleződik. Kiváló a mai nap arra, hogy tisztázó beszélgetést folytass egy olyan személlyel, akivel a kapcsolatod nem fenékig tejfel.

 

Mérleg:

Most neked van igazad, de sajnos ezt senki sem ismeri el, ezért lehet hullámzó a kedélyállapotod. A mai napon keményen kellene dolgoznod, ami azért sem esik nehezedre, mert tudod, hogy a felettesed mindenben támogat.

 

Skorpió:

A megérzéseid ma nem működnek a legjobban. Nem fog semmi olyan történni, amitől most félsz, de azért a vonzás törvényéről ne feledkezz meg, mert ennek hatására a negatív gondolatokból valóság lehet.

 

Nyilas:

Csak semmi idegeskedés, és múltban merengés, inkább figyelj a jelenre! Ha tiszta vizet akarsz önteni a pohárba, akkor kiváló erre a mai nap. Sok dolog alakulhat úgy, ahogy remélted. Ha szülő vagy, gyermeked egészségére figyelj!

 

Bak:

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden patthelyzet jön létre. Felettesed viselkedését igazságtalannak tarthatod, de most nincs itt az ideje, hogy ennek hangot is adj. Várj, mert az idő most valóban neked dolgozik.

 

Vízöntő:

Balesetveszélyes ez a nap, légy óvatosabb!  Ha elhiszed, hogy rossz dolog történhet veled, akkor ez most be is következhet, de ha úgy gondolod, hogy jó dolgok várnak rád, akkor azt is bevonzhatod. Nagyobb vásárlásra alkalmas az idő.

 

Halak:

A mai napon fokozottabb óvatosságra lenne szükség, mert idegtépő helyzet alakulhat ki. Valakinek a stílusa kihúzhatja nálad a gyufát. Mielőtt kiosztanád őt, számolj el tízig, így elkerülheted a csalódást és a kiábrándulást!