Horoszkóp 2019. május 14.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Hajlamossá válhatsz a mai napon a túlzásokra, és ennek hatására olyasmit tehetsz, amitől később szégyenkezned kell. Felettesedről vagy jó mondj, vagy semmit! Ha házas vagy, egyik pillanatról a másikra alakulhat ki veszekedés.

 

Bika:

Kolléga az idegeiden táncolhat, de az is lehet, hogy egy nehéz munka szakad a nyakadba. Egy munkatársaddal szemben légy távolságtartó, mert amit most elárulsz neki, azzal később visszaélhet.

 

Ikrek:

A szerelmi kapcsolatokban elfogadhatatlan helyzet alakulhat ki. Amennyiben szülő vagy, gyermeked sem fogad szót neked, ami miatt az idegeid megfeszülhetnek. Az egészségedre sokkal jobban kellene ügyelned.

 

Rák:

A házasságokban vitára kerülhet sor, és most különösen igaz a régi mondás, miszerint okos enged, szamár szenved. Ingatlannal, családtaggal kapcsolatban is feszült helyzet jöhet létre. Ha megőrzöd a hidegvéred, minden az elképzeléseid szerint alakulhat.

 

Oroszlán:

A munkahelyeden úgy érezheted, mintha lőporos hordón ülnél. Próbálj meg a mai napon mindenkitől távolságot tartani, így elkerülheted, hogy őrült helyzetbe kerülj. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggódj előre!

 

Szűz:

Túlzó viselkedésed a magánéletedet teheti feszültté, és olyan helyzet jöhet létre, amit nagyon nem szeretnél. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt boldogságot érezhetsz. Az a fontos, hogy ne dicsekedj, bármilyen büszke is vagy!

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy a mai napon kísért a múlt. Olyan dolgok merülhetnek föl, olyan személyekkel hozhat össze a sors, akik régen fontosak voltak, nagy szerepet játszottak az életedben. Tévedés miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnod.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy olyan titok jut a tudomásodra, amit meg kellene őrizned, mert ha továbbadod, abból nagyon kellemetlen helyzet alakulhat ki. Ráadásul elveszítheted egy olyan személy barátságát, akire a következő időben nagy szükséged lenne.

 

Nyilas:

Ha a mai napon nem az anyagiak játsszák az életedben a főszerepet, akkor nem lesz okod panaszra. Ha házas vagy, a társad munkával, megélhetéssel kapcsolatos gondjai miatt a te ráncaid is szaporodhatnak. Ha szülő vagy, csemetédre büszke lehetsz.

 

Bak:

Vigyázz, hogy a mai napon nehogy megsérülj! Megtörténhet, hogy emésztési zavarok alakulnak ki a zaklatott lelkiállapotod miatt. Legjobb, ha nem eszel sokat, amikor ideges vagy elcsigázott vagy, így elkerülheted a rossz közérzetet.

 

Vízöntő:

Kissé veszekedős hangulatban lehetsz. Úgy érezheted, mintha a becsületed forogna kockán, ezért meg akarod védeni a hitedet. Ha meg kell győznöd valakit valamiről, akkor ehhez most lesz elég önbizalmad, csak óvakodj az öntelt megjegyzésektől!

 

Halak:

Elmerülhetsz az álmok birodalmában, és olyan dolgokat képzelsz, amiknek semmi köze a valósághoz. Próbálj meg a realitások talaján maradni, így elkerülheted a nagyobb csalódást.