Horoszkóp 2019. május 13.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Igazságtalan helyzet alakulhat ki, amitől könnybe lábadhat a szemed. Szedd össze magad, és állj ki saját magadért, mert ezt senki sem fogja megtenni helyetted! Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz.

 

Bika:

Ha képes vagy tartózkodni az okoskodó vagy túlzottan rámenős fellépéstől, akkor több dolgot is elérhetsz. Például meggyőzhetsz valakit a saját elképzelésedről. Utálatos kollégával szemben tarts három lépés távolságot!

 

Ikrek:

A szerelmi viszonyokban elfogadhatatlan helyzet alakulhat ki. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel szemben következetesnek kellene lenned, mert így érheted el mindazt, amit szeretnél. A munkahelyeden több az irigy és gonosz kolléga, mint máskor.

 

Rák:

Tartsd magad edzésben, de ne tagadd le, ha nem vagy jó passzban és valami nem megy! Ha mégis így teszel, annak sajnos baleset lehet a vége. A régi párkapcsolatokban neked kell engedned.

 

Oroszlán:

Sok energiával rendelkezel, ezért könnyebben valósíthatod meg az elképzeléseidet. Ha szülő vagy, gyermeked miatt a boldogság járhatja át minden porcikádat. Nem ellenséges a hangulatod, de előfordulhat, hogy valaki mégis kihúzza nálad a gyufát.

 

Szűz:

Ha a pénz nem lesz ma központi témád, akkor a magánéletedben minden úgy alakulhat, ahogyan szeretnéd. Hajlamos lehetsz az embereket az anyagi helyzetük alapján megítélni, ami óriási tévedéshez vezethet.

 

Mérleg:

Olyan események történhetnek, amiktől úgy érzed, az lenne a legjobb, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Szedd össze magad, és ne tegyél olyat, amit megbánhatsz! Kedvez a mai nap kulturális programnak.

 

Skorpió:

Könnyen paprikás hangulatba kerülhetsz, és éppen azzal a személlyel lehet konfliktusod, akivel nagyon nem kellene. Ha szabadságon vagy, akkor remekül fogod érezni magad. Egészségedre jobban ügyelj!

 

Nyilas:

Akinek olyan barátja van, mint neked, annak már nincs is szüksége ellenségre. Légy távolságtartóbb a mai napon, így kerülheted el azt a helyzetet, amely mély sebet ütheted a szíveden. Kiváló a nap utazásra, nagyobb vásárlás bonyolítására.

 

Bak:

Feletteseddel szemben tarts legalább tíz lépés távolságot, talán így elkerülheted a konfliktust. Mivel nem tudod jól képviselni most a saját érdekeidet, jobban tennéd, ha a háttérbe vonulnál, és kivárnád a te idődet.

 

Vízöntő:

Bírságveszélyes ez a nap, ezért fontos, hogy minden szabályt betarts. Ma rádöbbenhetsz, hogy valaki a hátad mögött aknásítja a terepet. Itt az ideje, hogy kiállj magadért, illetve megmutasd az illetőnek, hol a helye.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy olyan hír jut a füledbe, amitől összeszorul a szíved. Próbáld meg száműzni az irigység érzését, mert ezzel csak saját magadnak árthatsz. Költözködésre, otthonszépítésére kiváló a nap.