Horoszkóp 2019. május 12.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Még az is lehet, hogy a munka, a megélhetés, a pénz áll a mai napon a figyelmed középpontjában. A következő napokban érdemes lenne a felettesednek, vagy munkatársadnak előadni az elképzeléseidet.

 

Bika:

Bátran készíthetsz hosszú távú terveket, mert amit most elhatározol, azt később mindenféle akadály nélkül megvalósíthatod. Ha külföldre utazol, pompásan érezheted majd magad. Tanulmány folytatása is könnyen mehet.

 

Ikrek:

Az lenne a legjobb, ha a mai napon jótékonykodnál. Olyan fába vághatod a fejszédet, amivel másoknak nagy örömet szerezhetsz, és így elégedettség járja át minden porcikádat. A társad kihozhat a béketűrésedből.

 

Rák:

A házasságokban, régi együttélésekben izgalmas helyzet alakulhat ki a mai napon. De az is lehet, hogy olyan személyekkel töltöd a napodat, akikkel kölcsönösen szeretitek és becsülitek egymást. Közlekedés során légy óvatosabb!

 

Oroszlán:

Olyan ötletek pattanhatnak ki a fejedből, amelyek bátran nevezhetők korszakalkotónak. Érdemes lenne ezeket leírni, mert a sors valószínűleg csak a későbbiekben ad lehetőséget a megvalósításukra. Utazás pompás lehet.

 

Szűz:

Még az is lehet, hogy olyan dolog miatt érzel lelkiismeret-furdalást, amiért nem kellene. Nem te vagy a hibás, senkinek sem ártottál, a sors hozott ilyen helyzetbe, amelyre botorság lett volna nemet mondani. Tölts több időt a szabad levegőn!

 

Mérleg:

Egyik pillanatról a másikra döbbenhetsz rá egy fontos dologra, és ennek hatására másként láthatod a világot és abban a saját helyedet. Az elektronikus berendezések, a mobil bosszúságot okozhatnak.

 

Skorpió:

Olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek nagyon fontosak, és amelyek miatt a kapcsolatod sokkal szorosabbá válhat. A szomszédoddal jó viszonyt ápolhatsz, és az is lehet, hogy vannak, akik igyekeznek a kedvedben járni.

 

Nyilas:

Ha párkapcsolatban élsz, akkor az lenne a legjobb, ha a mai napot kettesben töltenétek, ugyanis az új, közös élmények hatására a kapcsolatotok szorosabbá válhat. Amit a mai napon elhatározol, azt a későbbiekben véghez is tudod vinni.

 

Bak:

Ha szülő vagy, akkor a gyermekednek nagy szüksége van arra, hogy elsősorban a számára fontos témákról beszélgessetek. Utazás jól sikerülhet, ha vásárolsz, ezt a legjobbkor teszed, mert igazán jó vételre kínálhat lehetőséget a sors.

 

Vízöntő:

Érdemes lenne a mai napon olyanokkal közös programot tervezni, akiket szeretsz, akik közel állnak a szívedhez. Ha beteg személy van a környezetedben, akkor kérés nélkül légy a segítségére! Ha dolgoznod kell, ez most nem esik nehezedre.

 

Halak:

Olyan valakivel beszélgethetsz, aki fontos a számodra, és akivel olyan dolgokról esik szó, mint senki mással. Megeshet, hogy tabu témára kerül sor, amivel kapcsolatban talán soha nem láttál még olyan tisztán, mint most.