Horoszkóp 2019. május 11.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Valakinek szüksége van a megnyugtató szavaidra, de neked nincs hozzá türelmed. Ezért az lenne a legjobb, ha a mai napon elkerülnéd a kommunikációt, és később beszélnél az illetővel. A szerelmi viszonyokban boldog pillanatokat élhettek át.

 

Bika:

Hajlamossá válhatsz a féltékeny viselkedésre, amivel saját magadat hozhatod lehetetlen helyzetbe. Ha rokonnal töltöd a mai napodat, akkor kölcsönösen jól érezhetitek magatokat. Érdemes a mai napon a nagyobb házimunkákat elvégezni.

 

Ikrek:

Az lenne a legjobb, ha a mai napon csak lógatnád a lábad. Ha erre nincs lehetőséged, akkor próbálj meg olyan dolgot végezni, amitől jól érezheted magad a bőrödben. Ha vannak titkaid, nagyon vigyázz rájuk, mert kitudódhatnak, és lesz nemulass…

 

Rák:

Még az is lehet, hogy többet gondolsz egy olyan személyre, aki nincs a közeledben, akivel nem tudsz kapcsolatba lépni. Ha valamit nagyon szeretnél elérni, akkor gyakorold a vonzás törvényét: gondolj rá sokat, és a sors segít megvalósulni.

 

Oroszlán:

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, mert minden úgy megy, mint a karikacsapás. Érdemes lenne otthoni, nagyobb munkákat elvégezni. Ha szülő vagy, akkor a gyermekednek szüksége van rá, hogy ma több időt tölts vele.

 

Szűz:

Ha szülő vagy, akkor a mai napot töltsd a gyermekeddel! Ha erre nincs lehetőség, akkor legalább hívd fel, és beszélgessetek. Művészetekkel kapcsolatos élmény feltöltheti az energiaraktáraidat.

 

Mérleg:

Izgalmasan alakulhat a mai napod. Még az is lehet, hogy olyan valakivel futsz össze, akire titkon sokat gondoltál, és aki miatt hirtelen zavarba jössz. Kedvez az idő nagyobb takarításnak, megszabadulhatnál a lomoktól, a felesleges ruhaneműktől.

 

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. A társad most annyira nyitott és elfogadó, hogy bármilyen kényesnek nevezhető témával előhozakodhatsz. Kirándulás, kulturális esemény jól sikerülhet.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy amibe korábban nagyobb energiát fektettél, annak most szüretelheted a gyümölcsét. Különösen igaz ez, ha szülő vagy. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak bátran adj tanácsot, hiszen jól látod a helyzetét.

 

Bak:

Ha randevúra készülsz, akkor hozd magad a legjobb formába, így lenyűgözheted azt a személyt, akivel el tudnád képzelni az életedet. Ha utazol, mindenképpen légy körültekintőbb a szokásosnál, mert balesetveszélyes ez a nap!

 

Vízöntő:

A mai napon nagyot alkothatsz a konyhában. Mivel rendkívül kreatív vagy, ezért érdemes lenne új dolgot készíteni – biztos lehetsz benne, hogy mindenki megnyalja a tíz ujját, ha megkóstolja a főztödet.

 

Halak:

Érdemes lenne több időt tölteni a szabad levegőn, vagy olyan dologgal foglalkozni, amellyel feltöltheted a lemerülőben lévő energiaraktáraidat. Olyan valaki is felbukkanhat az életedben, akire nem számítottál és ez örömet okoz.