Horoszkóp 2019. május 10.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A szerelmi kapcsolatokban olyan helyzet jöhet létre, amely a viszonyotokra nagyon jó hatással van. Még az is lehet, hogy eltéphetetlen szállal kapcsolódtok mostantól egymáshoz. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre.

 

Bika:

Megeshet, hogy olyan esemény történik, amely nagyon jó hatással lesz a jövődre. De az is előfordulhat, hogy amire korábban vártál/vágytál az most végre bekövetkezik. Ha egészségügyi gondod van, ne izgulj, inkább fordulj orvoshoz!

 

Ikrek:

H orvosi vizsgálatra kell menned, akkor meg kell acélozni az idegeidet. Ha eddig nem érdekelt a láthatatlan világ, akkor olyan esemény történhet, amelynek hatására felkeltheti érdeklődésedet a másik dimenzió.

 

Rák:

Ha még nem vagy házas, akkor olyan mondatok hangozhatnak el, amelyektől nem csak jó lesz a kedved, de a biztonságérzeted is megnő. Pénzügyeid alakulása miatt irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag.

 

Oroszlán:

A megélhetésedben történhetnek olyan változások, amelyek miatt jól érezheted magad a bőrödben. De az is megeshet, hogy valakinek a szavai kenegetnek majd hájjal. Minden változtatáson áldás van, lépj a tettek mezejére!

 

Szűz:

Olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel tervezgetheted a közös jövőt. A szerelmi kapcsolatokban olyan változásra van kilátás, amitől örömödben fülig érhet a szád. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre lenne szükség.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy minden figyelmed a szeretett személy/személyek körül forog. Lehet, hogy most véghezviszed azokat a dolgokat, amelyeket már jó ideje tervezgettél. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló ez a nap.

 

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan esemény történhet, amely a kapcsolatot szorosabbá teheti. Megeshet, hogy a gondolataid az exed körül forognak, de ne sirasd azt, ami elmúlt, tekints előre, és vedd észre azt, ami az orrod előtt van!

 

Nyilas:

A munkában, megélhetésben alakulhatnak ki olyan helyzetek, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a kedélyállapotodra. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak nagyobb szüksége van a támogatásodra. Elfogadhatatlan helyzet elfogadhatóvá válhat.

 

Bak:

Minden gondolatod a szerelem körül foroghat. Így aztán nem csoda, hogy bevonzhatsz az életedbe egy olyan személyt, akibe fülig habarodsz. A meglévő kapcsolatokban olyan változás várható, amit talán el sem mersz hinni…

 

Vízöntő:

Ha beteg személy van a környeztedben, akkor ne sajnáld se az időt, se az erőt, légy a segítségére! A munkahelyeden olyan események történhetnek, hogy te csak kapkodod a fejed. Ha egy mód van rá, most inkább ne osztogass tanácsot senkinek.

 

Halak:

Baráti kapcsolatban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek mindkettőtöknek fontosak. Ha kapcsolatot ápolsz az exeddel, akkor egykori szívszerelmed olyan dologgal állhat elő, ami megnevettet. Pénzedre jobban vigyázz!