Horoszkóp 2019. május 9.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Hirtelen gyengéd érzések tölthetnek el olyan valaki iránt, akiről nem gondoltad volna, hogy megérintheti a lelkedet. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak. Ha dugdosod a pénzedet, írd fel hova teszed, mert el fogod felejteni!

 

Bika:

Valakinek a viselkedése kellemes meglepetésként érhet. De az is lehet, hogy valaki olyan szép szavakat mond, amelyekkel feltöltheted lelki energiaraktáraidat. Ha most tervezgetsz nagyobb utazást, a lehető legjobbkor teszed.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy örömödben a föld felett lebegsz néhány méterrel. A boldogságodat jó lenne, ha most nem osztanád meg senkivel, mert még az is lehet, hogy a legjobbnak tartott barát irigykedhet, amivel csalódást okoz.

 

Rák:

Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van, legyen szó munkáról, vásárlásról vagy nyaralásról. Baráti kapcsolatnak is nagy hasznát veheted. Valakinek az önzetlensége előtt megilletődve állhatsz. Ne felejts el köszönetet mondani!

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy ami másnak kár vagy bánat, az neked haszon, nyereség és öröm. Emiatt ne érezz lelkiismeret-furdalást, mert te semmi rosszat nem követtél el, egyszerűen a sors hozott ilyen előnyös helyzetbe.

 

Szűz:

Izgalmasan alakulhat ez a nap, a párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. De az is lehet, hogy a közvetlen környeztedben van egy olyan személy, akivel kölcsönösen isszátok egymás szavait…

 

Mérleg:

Váratlanul történhet egy olyan dolog, ami miatt át kell szervezni a mai napodat. De az is lehet, hogy a munka során találkozol valakivel, akivel akár fél szavakból is meg tudjátok érteni egymást.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy fülig beleszeretsz valakibe. De az is lehet, hogy a meglévő kapcsolatokban hangozhatnak el olyan mondatok, amelyek miatt könny csilloghat a szemedben. Ha szülő vagy, gyermekednek több szeretetre van szüksége.

 

Nyilas:

Lehet, hogy olyan valakivel akasztod össze a bajszodat, akivel korábban jó kapcsolatot ápoltál. De az is lehet, hogy most kevésbé vagy türelmes, és ennek hatására valakit melegebb éghajlatra küldhetsz.

 

Bak:

A szerelem úgy érkezhet az életedbe, mint a hegyekből alázúduló kövek. Az is előfordulhat, hogy olyan személlyel jössz össze, aki fantasztikus személynek tart téged, és mindent bevet, hogy meghódítsa a szíved.

 

Vízöntő:

Amennyiben a családi életedben nem minden fenékig tejfel, akkor a sors most lehetőséget kínálhat arra, hogy rendezd a soraidat. Lehet, hogy egy fantasztikus ingatlanügylet bonyolítására nyílik lehetőség.

 

Halak:

Nem mindennapi találkozásban lehet részed, sőt, valaki miatt gyorsabban doboghat a szíved. Érdemes hivatalos ügyeket bonyolítani, nagyobb vásárlást megejteni. Még a szomszéddal is eláshatod a csatabárdot.