Horoszkóp 2019. május 8.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Még az is lehet, hogy olyan váratlan pénzkereseti lehetőséget sodor utadba az élet, amit el sem mersz hinni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak egészségügyi problémája alakulhat ki. Utazás jól sikerülhet.

 

Bika:

A híres nyugalmad egyik pillanatról a másikra tovaszállhat. Az is lehet, hogy olyan mondatok hangoznak el, amelyek miatt hirtelen pánikba esel. Nyugalom, nem eszik olyan forrón a kását! Ami most nehéznek látszik, az később könnyű lehet.

 

Ikrek:

Itt a ragyogó alkalom, hogy a tettek mezejére lépj, ha változtatni szeretnél az életeden. A sors támogatásában lehet most részed, ezért könnyebben elérheted azt, amit akarsz. A kapcsolataid között van olyan, amelynek végleg búcsút inthetsz.

 

Rák:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt más színben láthatod a világot, és benne a saját helyedet. Megeshet, hogy olyan ajánlatot kapsz, ami a visszautasíthatatlan kategóriába tartozik.

 

Oroszlán:

Még az is megtörténhet, hogy a munkahelyeden döbbentő helyzet alakul ki. Hirtelen nem is tudod, hogy ébren vagy-e vagy álmodsz. Előfordulhat, hogy olyan valakivel futsz össze, akitől boldognak érezheted magad.

 

Szűz:

Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Lehet, hogy a munkában most idegesítő helyzet jön létre, de később minden tisztázódik, és sikert érhetsz el, ami jó hatással lehet a megélhetésedre.

 

Mérleg:

Ne sajnáld a pénzt, ha az egészséged megőrzéséről van szó! Olyan valaki körül foroghatnak a gondolataid, aki miatt kifejezetten izgatottá válhatsz. Az is megeshet, hogy belebonyolódsz egy titkos dologba, ami feldobottá tehet.

 

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan dologra ragadtathatja magát, amivel óriási meglepetést okoz neked. Megtörténhet, hogy olyan valaki bukkan fel az életedben, akivel öröm minden együtt töltött perc.

 

Nyilas:

A munkában, megélhetésben alakulhat ki váratlan helyzet, amit nagyon jól tudsz majd kezelni. Rokon miatt viszont feszültté válhatsz. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, adódjon bármi, mert így biztosan nem fogsz hibázni.

 

Bak:

Mint derült égből a villámcsapás, úgy érkezhet valaki az életedbe. A meglepetéstől talán még a szavad is elakad. Az is megeshet, hogy olyan valakivel kerülsz szorosabb kapcsolatba, akiről eddig ezt nem gondoltad volna.

 

Vízöntő:

Visszautasíthatatlan ajánlatot kaphatsz. De az is lehet, hogy olyan dologba vágod a fejszéd, ami szerencsés helyzetbe sodor. A környezeted véleménye is az lehet, hogy téged Isten a tenyerén hordoz…

 

Halak:

Boldognak és elégedettnek érezheted magad még akkor is, ha olyan valakivel hoz össze a sors, aki az idegeidre megy. A dolgok úgy alakulhatnak, hogy a feszültség gyorsan megszűnik. Ha utazol, pompásan érezheted magad.