Horoszkóp 2019. május 7.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Megeshet, hogy az anyagi ügyeid alakulása miatt válsz feszültté, de az is lehet, hogy olyan kiadásra kerül sor, ami szintén idegessé tesz. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad makacssága boríthat ki.

 

Bika:

Hajlamossá válhatsz arra, hogy negatívan lásd a dolgokat. Olyan esemény történhet, amitől kétségbe esel, ám hamar kiderül, hogy mégsem eszik olyan forrón a kását. Számodra fontos személlyel folytathatsz beszélgetést.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy egy közvetlen környezetedben lévő személy miatt kellemetlen pillanatokat kell átélned. Megeshet, hogy olyan hír jut a füledbe, ami átmenetileg szorongóvá tesz. Párkapcsolatban feszültség várható.

 

Rák:

A mai napon megtapasztalhatod a vonzás törvényét, ugyanis amire/akire sokat gondolsz, azt bevonzhatod az életedbe. A megérzéseidre is jó lenne, ha hallgatnál, mert így elkerülhetsz egy roppant kellemetlen helyzetet.

 

Oroszlán:

Olyan esemény történhet, amely elégedetté tesz, közben pedig az is megeshet, hogy eleged lesz egy olyan személyből, aki az utóbbi időben csak siránkozik, és nem tesz semmit. Pénzedre jobban ügyelj!

 

Szűz:

Ha pénzről van szó, nem állsz a helyzet magaslatán, esélyes, hogy selejtes dologhoz jutsz például, ami bosszantó lesz, akárcsak az, ha valaki pénzt próbál kicsalni tőled.

 

Mérleg:

A mai napon nem könnyű veled az élet, mert hajlamos lehetsz a makacsságra. Olyan dologban kötheted az ebet a karóhoz, amikor inkább engedned kellene. A párkapcsolatokban a társad ma érzékenyebb a szokásosnál.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy kommunikációs probléma alakul ki, de előfordulhat, hogy olyan valakivel különbözöl össze, akivel nagyon nem kellene. Az illetőre a későbbiekben nagyon nagy szükséged lehet…

 

Nyilas:

A szerelmi kapcsolatokban nehéz pillanatokat élhettek át. De az is lehet, hogy az anyagi ügyeid nem úgy alakulnak, ahogyan tervezted. Emiatt szorongóbbá válhatsz, ám ahogy minden más is változik, ez is megszűnik rövidesen.

 

Bak:

Nem kedvező az idő ingatlanügylet bonyolítására. A szerelem egén is viharfelhők tornyosulhatnak elsősorban a te viselkedésed miatt. Olyan valakivel hozhat össze a sors, aki úgy hazudik, mint a vízfolyás.

 

Vízöntő:

A rokoni kapcsolatok fontosabbá válhatnak. Még az is lehet, hogy egy beteg személy miatt nagyobb változtatásokra lesz szükség az életedben. A környezetedben van egy olyan személy, aki a hátad mögött kavar…

 

Halak:

Jobban kellene vigyázni a pénzedre, mert kár érhet. Érdemes lenne a nagyobb vásárlásokat, beruházásokat kicsit későbbre halasztani, mert sokkal jobb lehetőség adódik, mint most. Egy barát az idegeidre mehet.