Horoszkóp 2019. május 6.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Összességében jól alakulhat ez a nap, most olyan dolgokat is el tudsz végezni, amiket jó ideje halogathatsz. A kishitűség a hatalmába keríthet, de szerencsére sikerül legyőznöd ezt az érzést.

Bika:

Olyan esemény történhet, ami felkavarja az érzéseidet, ám gyorsan kiderül, hogy nincs miért kétségbe esni, mert az új helyzethez nagyon gyorsan tudsz alkalmazkodni. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Ikrek:

Vannak a környeztedben olyanok, akiket akkor szeretnél leginkább látni, amikor a hátad közepét. Igyekezz jó képet vágni az illetőkhöz, így gyorsabban megszabadulhatsz tőlük. Nagyobb vásárlást érdemes a mai napon bonyolítani.

Rák:

A környezetedben van egy személy, aki kellemetlen helyzetbe hozhat téged. Lehet, hogy olyan információhoz jutsz, amit, ha továbbadsz, roppant előnyös helyzetbe juttatod magad. Anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak.

Oroszlán:

A munkában, megélhetésben a dolgok másként alakulhatnak, mint gondoltad. Az is megeshet, hogy olyan valakihez kellene alkalmazkodni, aki az idegeidre megy. Rokonnal légy figyelmesebb!

Szűz:

A mai napon nem lesz okod panaszra, mert az életedben több dolog alakulhat a kedved szerint. Csak a pénzre kellene nagyobb figyelmet fordítani, mert olyasmire adhatsz ki, amire nincs szükséged.

Mérleg:

Minden esély meg lesz arra, hogy nagyobb fába vágd a fejszédet. Olyan dologba kezdj, amellyel megalapozhatod a jövődet! A mai napon többet gondolhatsz egy személyre, aki korábban nagyon közel állt hozzád.

Skorpió:

Alkalmas a mai nap arra, hogy pénzzel kapcsolatos ügyeket bonyolíts. Megeshet, hogy valaki megdöbbentő dologgal áll elő. Ne siránkozz régi dolgok után, ne nézz vissza, fordulj előre!

Nyilas:

Nincs annyi pénz, amennyi most elég lenne. Lehet, hogy a párkapcsolatodban alakul ki feszült helyzet, amelynek hatására úgy érezheted, teljesen tehetetlen vagy. Barátság megszűnhet, búcsút inthettek egymásnak.

Bak:

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki erős hatást gyakorol rád. Talán még a világlátásod is megváltozhat, és az optimizmus járhatja át minden porcikádat. A pénzre jobban vigyázz, mert anyagi veszteség érhet.

Vízöntő:

Izgalmakban bővelkedhet ez a nap, és olyan dolgok történhetnek, hogy hirtelen nem is tudod, ébren vagy-e, netán álmodsz. Olyan valakivel is összefuthatsz, akitől sokat tanulsz majd. Beteg rokonnak légy kérés nélkül a segítségére!

Halak:

Rózsaszínben láthatod a világot, és romantikus érzések ragadhatnak magukkal. Ha pénzről van szó, akkor sajnos nem állsz ma a helyzet magaslatán, ami azt jelenti, hogy extra kiadásra kerülhet sor vagy veszteség érhet.