Horoszkóp 2019. május 5.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Érdemes lenne a mai napot pihenéssel tölteni. Ha erre nincs lehetőséged, akkor sem kell ma mindent elvégezni, hagyj egy kis időt láblógatásnak is! Balesetveszélyesebb ez a nap, légy sokkal körültekintőbb a szokásosnál!

 

Bika:

Még az is lehet, hogy a mai napon azt, amire sokat gondolsz, bevonzod az életedbe. Ha nem hiszel az ezotériában, akkor ma olyan élményben lehet részed, ami ezt a nézetedet megváltoztathatja.

 

Ikrek:

Izgalmasan alakulhat a mai napod, de próbálj meg visszafogottabban viselkedni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak elege lehet a nyomulásodból. Beteg vagy idősebb személlyel törődj sokkal többet!

 

Rák:

Ha randevúra készülsz, akkor a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a gondviselés, aki a kedvedre lesz. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

 

Oroszlán:

Lehet, hogy olyan valaki iránt lobban lángra a szíved, aki nagyon eltér attól, amire vágysz. Megeshet, hogy a régi kapcsolatokban jön létre nehezebben elfogadható helyzet.

 

Szűz:

A családtagok között van olyan személy, akinek a stílusa és a mondandója egyaránt idegesíthet. Érdemes értékesebb ingóság vásárlását vagy eladását a mai napra időzíteni, mert az életnek ezen a területén sikeres lehetsz.

 

Mérleg:

Kommunikációs zavarok léphetnek fel a mai napon. Még az is lehet, hogy valamit félreértesz, és ezért zabossá válsz. Nem érdemes a mai napon a megérzésekre hagyatkozni.

 

Skorpió:

Egészségedre, testi épségedre sokkal jobban kellene vigyáznod, mert egy betegség vagy baleset átmenetileg kivonhat a forgalomból. Érdemes az időd nagy részét a családoddal tölteni.

 

Nyilas:

Próbálj meg pihenni, kikapcsolódni, mert a következő időszakban nagy terhek nehezedhetnek majd a válladra. Csak úgy bírod majd az iramot, ha most erőgyűjtéssel töltöd a napodat. A környeztedben valaki az őrületbe kergethet…

 

Bak:

Erősebbé válhat benned a kisebbrendűségi érzés, amit azért kellene száműzni, mert igenis eljött az ideje annak, hogy végre valahára jó dolgok történjenek veled. Hidd el, hogy az illető szeret téged, és veled képzeli el a jövőjét!

 

Vízöntő:

A szerelmi kapcsolatokban elsősorban miattad alakulhat ki feszült helyzet. Ha megpróbálnál figyelni a környezetedben élőkre, és nem engednél utat az agressziónak, akkor sok minden úgy alakulhatna, ahogyan szeretnéd…

 

Halak:

Még az is lehet, hogy a munka áll a figyelmed fókuszában, és ez akkor is igaz, ha a mai napon nem dolgozol. Nincs értelme senkinek a véleményét kikérni egy téged régóta foglalkoztató dologban, inkább hallgass a megérzésedre.