Horoszkóp 2019. május 4.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Nincs értelme azon erőlködni, hogy valakit meggyőzz a saját igazadról, mert úgysem fogja az illető elfogadni azt, amit mondasz. Ezért jobban jársz, ha mindenre, ami elhangzik, csak bólogatsz. Nyaralást bátran tervezgess!

 

Bika:

Ha olyan egészséges vagy, mint a makk, akkor is jobban tennéd, ha a mai napot inkább pihenéssel töltenéd. Ha viszont egészségügyi problémával küszködsz, és egyedül nem boldogulsz, akkor bátran kérj segítséget.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy olyan feszült leszel, mint még sohasem. Ez a párkapcsolatodat, illetve a közvetlen környezettel való kapcsolatodat is válságos helyzetbe sodorhatja. Mielőtt megszólalsz, számolj el legalább tízig!

 

Rák:

Ha dolgoznod kell, akkor a munkád során olyan személlyel kerülhetsz kapcsolatba, aki az idegeidre megy. Jól tennéd, ha ma többet mozognál, és egészségesen étkeznél. Ne feledkezz meg a vízivásáról sem!

 

Oroszlán:

Lehet, hogy egy baráti kapcsolatban feszült helyzet jön létre, és búcsút intetek egymásnak. Ezen ne keseregj, ha így alakul, ennek az ismeretségnek most járt le az ideje, nem érdemes siratni.

 

Szűz:

Feszültebb lehetsz ma a megszokottnál, ezért ingerültebben bánhatsz másokkal. Próbálj meg kedves lenni és mosolyogj, mert így őrjítő helyzetet kerülhetsz el. Nagyobb vásárlás bonyolítására kiváló a mai nap.

 

Mérleg:

Már csak az hiányzik, hogy egy betegség ledöntsön a lábadról! Jobban tennéd, ha olyan dolgokkal foglalkoznál, amelyek erővel és energiával töltenek fel. Megeshet, hogy felbukkan az exed…

 

Skorpió:

Ne a pénz legyen a központi témád a mai napon! Ha párkapcsolatban élsz, akkor az anyagi helyzet miatt feszültség alakulhat ki, de az is megeshet, hogy megbírságolhatnak…

 

Nyilas:

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad idegesebb az átlagosnál, ez pedig téged is feszültté tehet. De az is megeshet, hogy olyan emberek kerülnek a látókörödbe, akik miatt az idegeid megfeszülnek. Próbálj higgadt maradni.

 

Bak:

Izgalmakban bővelkedhet ez a nap, boldognak és elégedettnek érezheted magad. Még az is lehet, hogy olyan érzéseket táplálsz valaki iránt, amin saját magad is meglepődsz. Az is lehet, hogy egy kapcsolatot nem lehet felvállalni…

 

Vízöntő:

Olyan pletyka juthat a füledbe, ami ledöbbent, és sajnos minden szava igaz. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. A párkapcsolatokban akkor lesz béke és nyugalom, ha alkalmazkodsz a társadhoz.

 

Halak:

Érdemes lenne olyan tevékenységet folytatni, ami kapcsolatban van a művészetekkel, mert ez feltölti lelki és szellemi energiaraktáraidat. Balesetveszélyesebb ez a nap, légy sokkal körültekintőbb!