Horoszkóp 2019. május 3.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Lehet, hogy a Hold befolyással lesz a hangulatodra, ezért történhet meg, hogy az egyik pillanatban örülsz, a másikban pedig bánkódsz. Találkozhatsz valakivel, akinek az élete megdöbbent, és rájöhetsz, neked milyen jó dolgod van.

 

Bika:

Megeshet, hogy olyan valakivel kerülsz kapcsolatba, aki szenvedélybeteg. Sajnos nincs értelme a tanácsadásnak, mert csak az erődet pazarolod. Egy múltbeli emlék könnyet csalhat a szemedbe.

 

Ikrek:

Izgatottabb lehetsz a mai napon, mert olyan találkozásra kerülhet sor, ami fontos neked. Ha párkapcsolatban élsz, akkor olyan dolgon sértődhetsz meg, amit egyébként észre sem vennél. Ennek oka a fokozott lelki érzékenység.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki a későbbiekben roppant fontos szerepet játszik majd az életedben. Ha párkapcsolatra vágysz, akkor érdemes lenne regisztrálni valamelyik internetes randi oldalon.

 

Oroszlán:

Minden esély meg lesz arra, hogy olyan fába vágd a fejszédet, ami fantasztikus jövővel kecsegtet. Ha dolgoznod kell, akkor kollégával szemben légy figyelmesebb, aki most érzékenyebb az átlagosnál.

 

Szűz:

Megtörténhet, hogy kínos helyzetbe kerülsz, ezért mindennél fontosabb, hogy a kommunikáció során sokkal figyelmesebb legyél. Nem érdeemes feleslegesen megbántani másokat.

 

Mérleg:

Vannak olyanok a környezetedben, akiknek a társasága úgy hiányzik, mint egy púp a hátadra. Próbálj meg türelmes lenni, így még a lehetetlen helyzetből is nyertesen kerülhetsz ki.

 

Skorpió:

Érdemes lenne nem evilági dolgokkal foglalkozni. Például elmerülhetnél az ezotéria világában, mert olyasmi juthat a tudomásodra, amelyeknek hatására rájöhetsz, hogy miért történtek veled bizonyos dolgok.

 

Nyilas:

Ha párkapcsolatban élsz, akkor feszült helyzet alakulhat ki, sőt, most vonzod azokat az embereket, akikkel viharos lehet a kapcsolatod. Ha megpróbálsz nyugodt maradni, akkor elkerülheted a kínos helyzeteket.

 

Bak:

Még az is lehet, hogy egy kollégád stílusa miatt nyílik ki a bicska a zsebedben. De az is előfordulhat, hogy találkozol egy olyan személlyel, aki ki tud mozdítani a híres nyugalmadból.

 

Vízöntő:

A szerelmi életedben történhet olyan dolog, ami elfogadhatatlan a számodra. Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel őszintén kellene beszélni, mert így veheted őt rá arra, amit te fontosnak tartasz. Utazás során kellemes élményben lehet részed.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy egy kifejezetten kényes téma kerül terítékre, de szerencsére a mai napon minden probléma megoldhatóvá válik. Megeshet, hogy plátói szerelmet érzel valaki iránt.