Horoszkóp 2019. május 2.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Lehet, hogy a mai napon olyan esemény történik, ami nagyon jó hatással lesz a jövődre. Ha utazol, akkor a dolgok a kedved szerint történhetnek. Ha tanulmányokat folyatatsz, csúcsformában lehetsz.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy olyan dolog történik, amit el sem mersz hinni. Ha egészségügyi problémád van, akkor ne aggódj, a sors nem hagy magára. Érdemes a pénzügyeket most bonyolítani. Egy titkos viszony boldoggá tehet…

 

Ikrek:

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad viselkedése miatt örömmámorban úszhatsz. De az is lehet, hogy most találhatod meg azt a személyt, akivel szíves-örömest összekötnéd az életed.

 

Rák:

A mai napon a munkában érhetsz el sikereket. Ha állásváltoztatáson töröd a fejed, akkor itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépj! Kollégával remekül kijöhetsz, és egy olyan feladat is megtalálhat, amit élvezettel végzel majd el.

 

Oroszlán:

Előfordulhat, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik. A meglévő kapcsolatokban az elfogadás miatt boldog pillanatokat élhettek át. Rendkívüli kreativitás is jellemző lehet rád ma.

 

Szűz:

Összességében kellemesen alakulhat a mai nap, több dolog történhet a kedved szerint. Ha állást kívánsz változtatni, akkor ennek eljött az ideje. Az is lehet, hogy a felettesedet meg tudod győzni a magad igazáról.

 

Mérleg:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan dolgok kerülhetnek terítékre, amelyek fontosak neked és boldoggá tehetnek. Hivatalos ügy intézésére remek a nap.  A szabályokat tartsd be, mert megbírságolhatnak.

 

Skorpió:

Ha pénzről van szó, akkor nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Ezért most kell előállnod az anyagiakkal kapcsolatos elképzelésekkel. Ha egy mód van rá, akkor most ne ragaszkodj annyira az igazadhoz…

 

Nyilas:

Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel kommunikációs problémák alakulhatnak ki, és ettől ideges lehetsz. A szerelmi viszonyokban is zavaros lehet a helyzet. Ne ma hozz fontos döntést!

 

Bak:

Még az is lehet, hogy családtaggal kibogozhatsz egy igazán bonyolult helyzetet. A szerelemben fantasztikus pillanatokat élhetsz át, talán már a közös jövőt is tervezitek… Érdemes ingatlannal kapcsolatos ügyet most bonyolítani.

 

Vízöntő:

A kapcsolataidnak igen jó hasznát veheted, és előnyös helyzetbe kerülhetsz. Lehet, hogy a munkahelyeden történő változások miatt titokban örömöt érzel majd. Közlekedés során idegesítő helyzet jöhet létre.

 

Halak:

Elérkezik a pillanat, amikor elmondhatod a vágyaidat, és bátran fordulhatsz a felettesedhez az elképzeléseiddel. Az is megeshet, hogy kapsz egy visszautasíthatatlan ajánlatot.