Horoszkóp 2019. május 1.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon kissé harciasabb lehetsz, amivel sajnos nem éred el a célodat. Ha sikerülne megőrizni a hidegvéredet, akkor jobban járnál. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

 

Bika:

Az lenne a legjobb, ha a mai napon több időt töltenél a szabad levegőn, és ha megteheted, inkább lógasd a lábad. Ha családi programot szervezel, akkor fel kell készülnöd egy rokonod borongós hangulatára. Segíts neki!

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy a családtagokkal szervezel közös programot, és ettől jól érezheted magad. Nagyon fontos, hogy ne most akarj kibogozni egy régóta tartó, zűrös helyzetet, mert éppen az ellenkezőjét érheted el ezzel.

 

Rák:

Az lenne a legjobb, ha baráti társaságban töltenéd a mai napot. Ha új a párkapcsolatod, akkor viszont a kedveseddel múlasd az időd nagy részét! Megeshet, hogy új téma iránt kezdesz érdeklődni…

 

Oroszlán:

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked állhat a mai napon a figyelmed fókuszában. Talán miatta nagyobb áldozatot kellene hoznod, ami nem esik nehezedre, hiszen csemetéd mindennél fontosabb. Tölts több időt a szabadban!

 

Szűz:

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor próbálj úgy hozzáállni a munkához, hogy más is hozzáférjen. Érdemes lenne a szekrényekben, fiókokban is rendet tenni, selejtezni. Ha családdal baráttal töltöd a napod, jó pillanatokra számíthatsz.

 

Mérleg:

Érdemes lenne a társaddal tölteni az időd nagy részét. Olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek miatt boldognak érezheted magad. Ha dolgoznod kell, akkor próbálj mindenhez jó képet vágni.

 

Skorpió:

Még az is megeshet, hogy be nem tervezett programon veszel részt. Ha így történik, jó hangulatra van kilátás. Ha szülő vagy, akkor gyermekednek nagyobb igénye van most a szeretetre.

 

Nyilas:

Ha szülő vagy, próbálj meg beszélni a csemetéd fejével, mert ha ezen az úton kíván maradni, akkor önmagát hozhatja hátrányos helyzetbe. Ha dolgoznod kell, akkor koncentrálj jobban a szokásosnál!

 

Bak:

Az lenne a legjobb, ha ma a szeretteiddel foglalkoznál, és érdeklődve fordulnál hozzájuk. Kedvez az idő mindenféle ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának. Szerelmi viszonyok izgalmassá tehetik a napodat.

 

Vízöntő:

Ha szülő vagy, akkor a gyermekednek nagyobb odafigyelésre van szüksége. Ha ezt nem kapja meg tőled, akkor a viselkedésével provokál majd. Vendégségbe készülsz? Olyan ajándékot vigyél, aminek te is örülnél.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy minden idegszáladdal a pénzre koncentrálsz. Érdemes lenne felülvizsgálni a családi költségvetést, mert kiderülhet, hogyan és hol kell szorosabbra húzni a nadrágszíjat. Barát viselkedése boldoggá tehet.