Horoszkóp 2019. április 30.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A környezetedben van egy személy, akit meg kellene dicsérni, mert ezzel nemcsak boldoggá teheted őt, de remek kapcsolati tőkére is szert tehetsz. A munkában idegtépő helyzet jöhet létre.

 

Bika:

Elismerő szavakat kaphatsz, ami végtelenül boldoggá tesz, főleg mert egy bizonyos személy méltat pozitívan téged. Az is megeshet, hogy valaki ajándékkal kedveskedik neked. A munkahelyeden nagyobb odafigyelésre lenne szükség…

 

Ikrek:

Makacskodásra vagy most hajlamos, amivel nem csak a párodnál, hanem más embereknél is kihúzhatod a gyufát. Próbálj meg elfogadóbb lenni, így könnyebben elérheted akár a céljaidat is.

 

Rák:

Izgalmasan alakulhat a napod, még az is lehet, hogy olyan valakivel akadsz össze, aki önként tolja a szekeredet. Megeshet, hogy olyan információ jut a füledbe, amitől örömödben a föld felett lebegsz majd.

 

Oroszlán:

Ha utazol, nagyon jól érezheted magad, ha pedig most foglalod le a nyaralást, azt a lehető legjobbkor teszed. A környezetedben van egy személy, akinek sokat köszönhetsz. Fejezd ki a háládat!

 

Szűz:

Ha nagyobb vásárlást kívánsz a mai napon bonyolítani, akkor fel kell készülnöd egy őrültnek bátran nevezhető helyzetre. Olyan valaki juthat az eszedbe, akivel már hosszabb ideje nem tartod a kapcsolatot. Új hobbiba most vágj bele!

 

Mérleg:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban fontos esemény történhet, ami hatással lehet kettőtök jövőjére. Az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a mondandója miatt örömmámorban úszhatsz.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy olyan titok jut a tudomásodra, amitől örömödben fülig ér a szád. Előfordulhat, hogy valakinek a kedvessége, a megértése miatt érezed majd jól magad a bőrödben. Barátnak légy a segítségére!

 

Nyilas:

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked olyan dologba keveredhet, ami miatt minden szőrszálad égnek áll. Próbálj meg a lelkére beszélni – hallgatni fog rád. Baráti kapcsolat fontosabbá válhat, ha tanulmányokat folytatsz, sikeres lehetsz.

 

Bak:

Vannak olyanok a közvetlen környeztedben, akik az őrület határára sodorhatnak egyik pillanatról a másikra. Próbálj meg higgadt maradni, így elkerülhetsz egy roppant kínos helyzetet.

 

Vízöntő:

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked viselkedése miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. Jó lenne, ha elkerülnéd a vitát, amire most esély is nyílik: nagyon jól működik a rábeszélő képességed, meg tudod győzni a csemetédet az igazadról.

 

Halak:

Pénzügyeid alakulása miatt a környeztedben többen úgy gondolhatják, hogy neked csak megszületni volt nehéz. Olyan beszélgetést is folytathatsz, ami megnyugtat, viszont a feletteseddel összeakaszthatod a bajszodat…