Horoszkóp 2019. április 29.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Összességében pompásan alakulhat ez a nap, összejöhet egy régóta vágyott dolog is. Ha elégedetlen vagy a béreddel, akkor ennek most kellene hangot adni, mert kérésed nyitott fülre találhat.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy valaki igyekszik a kedvedben járni. Megeshet, hogy kellemes meglepetés ér, amitől örömödben fülig ér a szád, és előfordulhat, hogy olyan valakivel találkozol, aki határtalanul boldoggá tesz.

 

Ikrek:

Úgy tűnik, a párkapcsolatodban nagyon is a kedved szerint alakulnak a dolgok. A társad éppen jó passzban van, és olyasmit mondhat, amitől úgy érzed, mintha hájjal kenegetnének.

 

Rák:

Lehet, hogy olyan valakivel akadsz össze, aki miatt más színben látod a világot és benne a saját helyedet. Megeshet, hogy a siker is az ajtódon kopogtat, amitől az élet napos oldalán találod magad.

 

Oroszlán:

Izgalmasan alakulhat a mai napod, az élet több területén érhetsz el sikereket. A munkában, megélhetésben a dolgok úgy alakulhatnak, ahogy tervezted. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van most.

 

Szűz:

Az egészségedre, a testi épségedre mindennél jobban kellene ügyelned. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, nem kell aggódni, jó kezekben leszel. Érdemes banki, biztosítási ügyeket bonyolítani.

 

Mérleg:

A testmozgás jó hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra, ezért érdemes lenne mozognod. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad úgy érezheti, hogy nyomást kívánsz gyakorolni rá…

 

Skorpió:

Izgalmasan alakulhat a mai napod. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a mondandója ledöbbent. Az is megeshet, hogy váratlanul egészségügyi probléma alakul ki – ebben az esetben fordulj orvoshoz!

 

Nyilas:

Ha még nem vagy szerelmes, Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked olyan bonyolult helyzetbe kerülhet, amitől neked minden hajszálad az égnek áll.

 

Bak:

Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki iránt mélyen érzel. Előfordulhat, hogy a korábbi rossz tapasztalatok hatására nem mered elhinni, hogy az illető érzései komolyak, és tényleg téged akar.

 

Vízöntő:

Vannak olyan emberek a környeztedben, akiket akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Megeshet, hogy egy kolléga döbbenetes dolgot mond. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

 

Halak:

Lehet, hogy a rokonaid között van az a személy, akinek a viselkedése kinyitja a bicskát a zsebedben. Központi témád lehet a mai napon a pénz, amiből nincs annyi, amennyi kellene.