Horoszkóp 2019. április 28.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Nagyon jól tudod a mai napon képviselni a saját érdekeidet, ezért kiváló az alkalom a megélhetéssel kapcsolatos megbeszélésekre. Felmerülhet a változtatás lehetősége is, egy kolléga irigy magatartása előtt pedig értetlenül állsz.

 

Bika:

Nem most van itt az ideje annak, hogy magányos farkas legyél: együtt kell működnöd a többiekkel! Ez nem azt jelenti, hogy a hátsó ülésen kell helyet foglalnod, azt azonban igen, hogy elő kell venned a csapatjátékos éned.

 

Ikrek:

A mai napon érdemes lenne a feletteseddel megbeszélni mindazt, ami már egy ideje foglalkoztat, esetleg nyomaszt. Olyan új lehetőséget is utadba sodorhat a sors, hogy el sem mered hinni, mindez veled történik. Pénzügyeid remekül alakulhatnak.

 

Rák:

A fizikai energiád megnőhet, ezért érezheted úgy, hogy képes lennél megbirkózni szinte az egész világgal. A fokozott önbizalom és tetterő lehetővé teszi, hogy olyan feladatokat is el tudj végezni, amelyeket már régóta meg kellett volna tenned.

 

Oroszlán:

Rendkívüli sikereket érhetsz el a munkában, megélhetésben. Ha változtatni kívánsz az életeden, akkor a sors most lehetőséget kínálhat erre. Ha valamit titkoltál eddig, akkor ez most napvilágra kerülhet, de csak és kizárólag a te akaratodból.

 

Szűz:

Figyelmed fókuszában a párkapcsolatod áll, ami azért jó, mert a viszonyodban nem volt minden fenékig tejfel mostanában, így viszont megoldást találhatsz a problémára. Testmozgás jót tesz a testednek és a lelkednek is.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy mérlegre teheted a párkapcsolatodat. Ha nem akarod folytatni, akkor nincs értelme tovább húzni-halasztani a dolgokat. A munkában olyan helyzet alakulhat ki, amelynek hatására irigyeid száma megduplázódhat.

 

Skorpió:

Ha a magánéletedre eddig az állóvíz volt a jellemző, akkor most minden megváltozik, az új helyzetben pedig kedvedet lelheted. Baráttal megoszthatod a titkodat, aki várhatóan nem fogja továbbadni azt.

 

Nyilas:

Kedvez az idő mindenféle ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek intézésének. Amennyiben a hatóságokkal lenne dolgod, akkor a sors a segítségedre lehet, és minden úgy alakulhat, ahogyan szeretnéd. Nagyobb vásárlás bonyolítására jó a nap.

 

Bak:

Mielőtt megszólalsz, érdemes lenne elszámolni tízig, így elkerülheted, hogy magad alatt vágd a fát. Olyan hír is eljuthat ma a füledbe, ami teljesen megdöbbent téged. Szedd össze magad, és ha kell, akkor állj ki saját magadért!

 

Vízöntő:

Nem könnyű veled az élet. Az állatövben a mai napon te vagy a legérzékenyebb és a legkényesebb. Ez az oka annak, hogy olyan dolgok is idegesítenek, amik korábban még csak fel sem tűntek. Ma neked kellene másokhoz alkalmazkodni…

 

Halak:

Ha szülő vagy, akkor nehézség adódhat a gyermekeddel, és ez jórészt az ő energiatúltengéséből fakad. A környezetedben van egy olyan személy, akinek a panaszait kénytelen vagy meghallgatni, pedig nem vagytok túl jóban.