Horoszkóp 2019. április 26.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Légy különösen óvatos a mai napon, főleg ha autót vezetsz! Szellemileg friss leszel ma, ezért sokan nem tudják felvenni a ritmusodat, ami viszont idegessé tehet téged. Számolj el tízig, mielőtt megszólalsz – így elkerülheted a feszültséget.

 

Bika:

Minden irányból eláraszthatnak az újabb és újabb ötletek, eredeti meglátások. Rendkívül kreatív lehetsz ezen a napon, viszont a koncentrálás kissé nehezebben megy. Minden ötletedet írd le!

 

Ikrek:

Minden esély meg van arra, hogy békét köss egy olyan személlyel, akivel a kapcsolatod az elmúlt időszakban feszült volt. Olyan elhatározásra juthatsz, ami befolyással lesz a jövődre.

 

Rák:

A hangulatod a mai napon ingadozó lehet, ezért a környezetedben többen a menekülési útvonalat keresik, amikor találkoznak veled. Próbálj meg uralkodni az érzéseiden, mert nagy szükséged lesz másokra.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy annyi feladat szakad a nyakadba, hogy esténként úgy dőlsz be a fáradtságtól az ágyba, mint egy zsák krumpli. Az is lehet, hogy olyan váratlan helyzet alakul ki, amely miatt át kell alakítanod a mai napot.

 

Szűz:

Végezz minél többször tudatosan lazító gyakorlatokat, és egyszerűen hagyd a maguk módján zajlani az eseményeket! Érdemes lenne elkezdeni komolyabban foglalkozni magaddal – a mélyebb önismeret sosem árt.

 

Mérleg:

Szellemileg frissebb lehetsz a mai napon, mint máskor. Szinte mindent érdekesnek és izgalmasnak találsz most, és az intuíciód is hallatlanul jól működik. Ha hallgatsz rájuk, nem érhet csalódás.

 

Skorpió:

Fantasztikus ötletek pattanhatnak ki a fejedből, és hirtelen világossá válhat, mit és hogyan kellene tenned egy régi ügy esetében, hogy végre pontot tegyél a végére. Művészi élmények feltöltik lelki és szellemi energiaraktáraidat.

 

Nyilas:

Gondolkodásod a mai napon komoly. Talán ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy fegyelmezett vagy, és ezért olyan jellegű munkát végzel, amelyről korábban úgy gondoltad, sosem fogod megtenni. Sikereid feldobottá tehetnek.

 

Bak:

Hajlamossá válhatsz a mai napon túlságosan sötéten látni a dolgokat. Ezért nem érdemes most fontosabb döntést hozni, mert később mindent megbánhatsz. Egy rögtönzött családi összejövetel viszont jól sülhet el.

 

Vízöntő:

Olyan eszmecseréket folytathatsz a mai napon, amelyek izgalmasak, új gondolatokat ébreszthetnek benned, ráadásul olyan felfedezésre juthatsz, amitől kifejezetten boldog leszel. Párkapcsolatodat a türelmetlenség teheti feszültté.

 

Halak:

Ha párkapcsolatban élsz, akkor egy régi probléma gyökeréig leáshatsz most, és megoldást is találhatsz. Kiváló a mai nap otthonod csinosítására. Régi rokon adhat hírt magáról, ami egy kissé felkavarja a lelked.