Horoszkóp 2019. április 24.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A környezetedben több a rosszindulatú és kétszínű ember, mint máskor. Sajnos a felettesed is azok közé tartozik most, aki megjegyzéseivel mély sebet ejthet a lelkeden. Megtörténhet, hogy a munkahelyeden új szabályokhoz kell igazodnod.

 

Bika:

Bármi történjék is veled a mai napon, az nagyobb hatást gyakorolhat rád és mélyebben fog érinteni, mint általában. Kedvez a mai nap külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely megdöbbent, és amelyet a későbbiekben felhasználhatsz. Amennyiben szülő vagy, gyermekeddel többet kellene törődnöd – teljesen mindegy, hogy mennyi idős, szüksége van rád.

 

Rák:

Úgy érezheted, mintha a munka és a kötelesség agyonnyomna, miközben nem teheted azt, amit szeretnél, és ez türelmetlenné tesz másokkal szemben. Ajánlott elszámolni legalább tízig, mielőtt megszólasz, mert így nem bántasz meg senkit.

 

Oroszlán:

Muszáj lenne egy kicsit pihenni, egy picit önmagaddal foglalkozni, mert nem fogod bírni az iramot. Ha van testvéred, akkor vele is több időt tölthetnél, akárcsak más rokonaiddal. Nem várt pénz állhat a házhoz.

 

Szűz:

Minden olyan feladat szempontjából kedvező ez a nap, ahol koncentrált figyelemre van szükség. A párkapcsolatok ege továbbra is felhős lehet. Ha szülő vagy, csemetéddel következetesebbnek kéne most lenned…

 

Mérleg:

Dilemmára van kilátás: nem tudod, hogy folytasd-e tovább mindazt, amit elkezdtél, vagy inkább állj le vele. Az is lehet, hogy úgy érezd, sokkal többet adsz, mint amennyit visszakapsz. Beszélj a gondjaidról egy kívülállóval, ő segíthet.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy eluralkodik a káosz az életeden, de mivel rendkívüli energiával rendelkezel, ezért rendet tudsz teremteni. A környezetedben többen úgy gondolhatják, te vagy Midasz király reinkarnációja: bármihez nyúlsz, az „arannyá” változik.

 

Nyilas:

Ma mély benyomást tehetsz másokra, olyan jól végzed a dolgaidat. Igencsak intenzív élmények is érhetnek, amelyek hatására gyarapodni fog az önmagadról és másokról szerzett ismereted.

 

Bak:

Legbelül érzed, hogy változtatni kellene valamit az életeden. Hallgass most a megérzéseidre, és ennek megfelelően cselekedj! Ennek hatására olyan eredményt érhetsz el, ami több mint kedvező helyzetet teremt.

 

Vízöntő:

Nagyon fontos, hogy bármilyen helyzet adódik, te tisztességes és becsületes maradj, mert így kerülheted el a veszteséget vagy a roppant kínos helyzetet. A pénzügyeid alakulása miatt szerencsére most nem kell aggódnod.

 

Halak:

Nyitottabbá, érzékenyebbé válsz, ma ezért spirituális tapasztalásaid lehetnek. Akire gondolsz, az hirtelen előtted teremhet, és a megérzéseid a feletteseddel kapcsolatban is remekül működhetnek.