Horoszkóp 2019. április 23.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek ledöbbentenek. Az is előfordulhat, hogy olyan dolgok hangoznak el, amelyek miatt örömödben fülig ér majd a szád. Valakinek a féltékenysége előtt értetlenül állsz.

 

Bika:

A mai napon olyan események történhetnek, amelyek a jövőddel kapcsolatosak. Rokoni viszonyokban felütheti fejét a féltékenység, ráadásul valaki kifejezetten furán viselkedik. Ha higgadt maradsz, képes leszel kezelni a helyzetet.

 

Ikrek:

A mai napon többet tehetsz az egészséged megőrzése érdekében, illetve ha a közvetlen környezetedben van olyan személy, aki betegséggel küszködik, akkor légy a segítségére, mert sokat javíthat a jelenléted a hangulatán.

 

Rák:

A régi kapcsolatokban úgy érezheted, mintha lőporos hordón ülnél. Ebben sok igazság van, a társad most kevésbé toleráns, ezért az is előfordulhat, hogy egyik pillanatról a másikra őrült helyzet alakul ki.

 

Oroszlán:

Rengeteg feladatot kell ellátnod, ettől rendkívül fáradtnak érezheted magad, és mintha az erőtartalékaid végén járnál… Az egészségedre jobban kellene vigyáznod, mert komolyabb problémád is kialakulhat.

 

Szűz:

Ha párkapcsolatban élsz, a partnered viselkedése miatt nem leszel könnyű helyzetben, de mindig is híres voltál a hidegvéredről, és ennek most nagy hasznát veszed. A hobbidra ne sajnáld a pénzt, mert ez tökéletesen kikapcsolhat.

 

Mérleg:

A feladatod most a rokoni kapcsolatok ápolása. Törődj többet a távolabbi családtagjaiddal is! A lakásod, otthonod biztonságára jó, ha nagyobb figyelmet fordítasz. Kedvez a nap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének.

 

Skorpió:

Olyan dolgokról kellene beszélni a mai napon, amelyek tabunak számítanak. Te és a beszélgetőpartnered is nyitottak lesztek erre, és egy kényes kérdésben is közös nevezőre juthattok. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

 

Nyilas:

A mai napon minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálnod, mert nincs annyi, amennyi elég lenne. Előfordulhat, hogy a munkahelyeden megszorításokra kerülhet sor, és ez hatással lesz a családi költségvetésre. A nadrágszíjon újra húzni kell…

 

Bak:

Az egészségedre és a testi épségedre a mai napon jobban kellene ügyelned, mert előfordulhat, hogy megsérülsz, vagy egy vírus ágynak dönt. Kolléga kihúzhatja nálad a gyufát, de ha beleállsz a konfliktusba, magadat hozhatod kínos helyzetbe.

 

Vízöntő:

A házasságokban, régi együttélésekben a társad nyomottabb lehet a szokásosnál, és ez a kettőtök viszonyára nincs jó hatással. Légy vele sokkal türelmesebb, és mondd neki többször, hogy szereted! Támogasd őt mindenben – ez sokat segíthetsz rajta.

 

Halak:

Megdöbbent egy hozzád közel álló személy viselkedése, és mély csalódás is lehet az ügy vége. Az egyik közösségben, aminek a tagja vagy, olyan őrült helyzet jöhet létre, hogy hirtelen azt sem tudod, fiú vagy-e vagy lány…