Horoszkóp 2019. április 22.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Olyan dolgok kerülhetnek szóba, amelyek a jövőddel kapcsolatosak. Légy sokkal figyelmesebb, és ügyelj arra, hogy ne lépj senki lábára, főleg ne olyan személyére, aki befolyással van az életedre, a megélhetésedre.

 

Bika:

Ma olyan esemény történhet, amitől büszkének és elégedettnek érezheted magad. A párkapcsolatokban neked kell többet tenni azért, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogyan szeretnéd.

 

Ikrek:

Valaminek a hatására felbomolhat benned az egyensúly, amitől feszültebb leszel az átlagosnál. Olyan lépésre is ragadtathatod magad, amit utólag nehéz lesz megmagyarázni. Inkább számolj háromig, mielőtt cselekszel!

 

Rák:

A mai napon a gondolkodásmódod és a világnézeted miatt próbatételnek néz elébe egy fontos kapcsolatod. Lehet, hogy olyan kérdéseket intéz hozzád valaki, amikre nehéz lesz őszintén válaszolni. Egészségedre, testi épségedre jobban vigyázz!

 

Oroszlán:

Van valami, amit nagyon régóta szeretnél, de nem jön össze. El kéne gondolkodnod azon, hogy elengedd ezt a dolgot, és egy kis önvizsgálat sem ártana, mert így rájöhetsz arra, hogy mi a valódi utad.

 

Szűz:

Fel kellene készülnöd arra, hogy a következő időben egyedül kell megoldanod olyan dolgokat, amelyeket korábban megosztva végeztél, ezért kevesebb lesz a szabadidőd.  Nagyobb vásárlást érdemes lenne most bonyolítani.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy olyan dolog jut a tudomásodra, ami segít megérteni egy igazságtalan helyzetet. Olyan valakivel is összefuthatsz, akivel már jó ideje nem találkoztál, viszont a helyzet igencsak kínossá válhat…

 

Skorpió:

Még az is megtörténhet, hogy olyan valaki jelentkezik, akiről nem gondoltad volna korábban, hogy képes lesz ilyen viselkedésre. Ha egészségügyi problémád van, most megvan rá az esély, hogy a gyógyulás útjára lépj.

 

Nyilas:

Olyan üggyel kell foglalkoznod, amiről azt hitted, hogy már pontot tettél a végére.  Előfordulhat, hogy ugyanazt kell elismételned, de most legalább lesz foganatja a mondanivalódnak. Egészségügyi probléma ledönthet a lábadról.

 

Bak:

A munkahelyeden megint feszült helyzet jöhet létre. Próbálj meg uralkodni az indulataidon, mert nincs szükség arra, hogy újabb ellenségre tegyél szert. Bírságveszélyes a nap, tartsd be a szabályokat most is!

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy olyan valakiről derül ki, hogy irigy és féltékeny, akiről ezt nem gondoltad volna. Remekül tudod kezelni a kialakult helyzetet, és könnyedén el tudod érni a célod. Ha szülő vagy, a gyermekeddel légy következetes!

 

Halak:

A munkában érhetsz el a mai napon sikereket. Még az is lehet, hogy a felettesed nyitott lesz a problémádra, és közösen megoldást találhattok rá. Ha az otthonodat csinosítanád, ma érdemes a tettek mezejére lépni.