Horoszkóp 2019. április 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha barátokkal, jó ismerősökkel töltöd a mai napodat, akkor remekül érezheted magad. Valakinek szüksége van az elismerő szavaidra. Ha vásárolnál, olyan dolgokhoz juthatsz, amelyekkel örömet szerezhetsz valakinek.

 

Bika:

A meglévő párkapcsolatokban hazugságok vagy félrevezetések okozhatnak gondot. Esetleg a partnered jobban előtérbe helyezi a barátokat, mint téged. Ez most ne hagyd szó nélkül, de légy diplomatikus!

 

Ikrek:

Ha kommunikációról van szó, akkor a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz – te vagy az állatövben az a jegy, aki a legjobban kifejezi magát. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad olyan dologgal állhat elő, amit meg kellene fontolni.

 

Rák:

Összességében nem lehet okod panaszra, mert az élet több területén alakulhatnak úgy a dolgok, ahogyan azt a legszebb álmodban láttad. A szerelmi kapcsolatokban neked kellene engedni, akkor lesz béke és nyugalom.

 

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, akiről régóta nem tudsz semmit. A vele való beszélgetés feldobottá tehet. Ha van testvéred, akkor jobban kellene figyelned rá, mert nehéz helyzetbe kerülhet…

 

Szűz:

Kiváló a mai nap arra, hogy barátokkal, jó ismerősökkel találkozz, és olyan dolgokat tegyél meg, amelyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben.

 

Mérleg:

Ha egy mód van rá, akkor töltsd a mai napot a szeretteiddel, akiket boldoggá tehet a törődésed. Alkalmas az idő arra, hogy új dologba kezdj, ami később aztán kifejezetten sikeres lehet. Pénzedre jobban ügyelj!

 

Skorpió:

Olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt úgy érzed, mintha hájjal kenegetnének. Te is tudsz olyan dolgokat mondani, amikkel másoknak örömet szerezhetsz. Töltsd barátokkal a mai napot, mert remekül szórakozhattok.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy azok a problémák, amelyek miatt nehéz helyzetbe kerültél, most végre megoldódnak. Előfordulhat, hogy olyan valaki kér tőled bocsánatot, akiről ezt nem gondoltad volna. Idősebb személyekkel remekül kijöhetsz.

 

Bak:

Történjen bármi, nagyon fontos, hogy tisztességes és becsületes maradj! Ha így teszel, akkor a későbbiekben nem alakul ki nehéz helyzet az életedben. Pénzügyek miatt minden okod meg lehet az örömre.

 

Vízöntő:

Kiváló a mai nap arra, hogy ajándékokat vásárolj, azonban ha elrejted, vésd jól az eszedbe, hogy hová teszed, mert ellenkező esetben ez később fejtörést okozhat. Ha szülő vagy, gyermeked miatt boldogságot érezhetsz.

 

Halak:

A munkahelyeden olyan események történhetnek, amelyek hatására bebetonozhatod magad. Olyan változásokra is kilátás van, amelyek lehetővé teszik, hogy egy kevésbé kedvelt kollégával ne kelljen kapcsolatba kerülnöd.