Horoszkóp 2019. április 20.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A szerelmi kapcsolatokban olyan esemény történhet, melynek hatására a viszonyotok erősebbé válik. A munkában, megélhetésben pedig olyan helyzet jöhet létre, aminek hála erkölcsi elismerésben részesülsz.

 

Bika:

Mindennél legyen fontosabb az egészséged megőrzése! Kiváló a mai nap arra, hogy olyasmit tegyél, ami már hosszabb ideje foglalkoztat, de nem mertél a tettek mezejére lépni. Ha párkapcsolatban élsz, társadnak szüksége van a támogatásodra.

 

Ikrek:

A régi párkapcsolatokban a társadnak nagyobb szüksége van most rád. Előfordulhat, hogy ez megterhelő a számodra, de tarts ki mellette! Kiruccanásra kiváló ez a mai nap.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy pénz üti a markodat, ami határtalanul boldoggá tesz. Olyan munka végzésére is lehetőséged nyílhat, amit nemcsak jól fizetnek, de örömet is okoz. A párkapcsolatban varázslatos pillanatokat élhetsz át.

 

Oroszlán:

Változtatnod kell a viselkedéseden, ha nem akarod, hogy a magánéletedben minden a feje tetejére álljon. Próbálj meg nem dirigálni, hanem inkább alkalmazkodni a társadhoz, mert ha így folytatod, annak sajnos nem lesz jó vége.

 

Szűz:

Összejöhetsz egy olyan személlyel, akivel átélheted azt a boldogságot, amiről eddig csak olvastál vagy hollywoodi szerelmes filmben láttad. A munkában változások történhetnek, és ennek hatására több feladat szakadhat a nyakadba.

 

Mérleg:

Környezetedben több az olyan ember, akikkel nagyon nehéz most a kommunikáció. Találkozhatsz egy olyan személlyel, akivel a múltban szorosabb kapcsolatban voltál, és ez fájó emlékeket ébreszthet fel benned.

 

Skorpió:

Érdemes ma olyan dolgokkal foglalkozni, amik feltöltik a lelki és szellemi energiaraktáraidat. Nehéz helyzet alakulhat ki egy rokonnal, ezért inkább óvatosan fogalmazz – a béke múlik most rajta.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy megfordul a fejedben, hogy külföldön kellene munkát vállalni. Nemcsak a jobb boldogulás miatt, hanem azért, hogy kilométerekben mérhető távolságba kerülj olyan emberektől, akik az elmúlt időben sokat ártottak neked. Gondold át a dolgokat, mielőtt cselekszel!

 

Bak:

Még az is lehet, hogy felhívnak a régi munkahelyedről, vagy régi kolléga jelentkezik, és olyan dolgokat mond el, amik jókedvre hangolnak. Ma végre képes leszel szembenézni a valósággal.

 

Vízöntő:

Előfordulhat, hogy olyan titok jut a tudomásodra, amelynek segítségével jó időben lehetsz jó helyen, és előnyös helyzetbe kerülsz. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy következetes, ellenkező esetben nehezen kezelhetővé válik.

 

Halak:

Varázslatos lehetőség adódhat az életedben, amitől az irigyeid száma hirtelen megduplázódhat. A mai nap alkalmas fontosabb dolgok vásárlására. Külföldi utazás viszont másként alakulhat, mint ahogyan azt tervezted.