Horoszkóp 2019. április 19.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Izgalmakban bővelkedhet a mai nap. Olyan találkozásban lehet részed, ami miatt örömödben fülig ér a szád. Előfordulhat, hogy egy baráti kapcsolatban pozitív változás történik. Anyagi ügyeid jól alakulhatnak.

 

Bika:

Nagyon meg kell válogatnod, hogy kinek mit mondasz, különösen, hogy az élet több területén kerülsz irigylésre méltó helyzetbe. Nincs szükség arra, hogy újabb irigyekre tegyél szert, akik a hátad mögött aknásítják a terepet.

 

Ikrek:

Akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak nem lehet oka a panaszra. Ma a kapcsolataidnak köszönhetően az élet több területén érhetsz el sikereket. A régi párkapcsolatokban társad makacs viselkedése boríthat ki.

 

Rák:

A mai napon több a rosszindulatú ember a környezetedben, ráadásul sokkal érzékenyebb vagy, mint korábban bármikor. Ez a kettő együttesen adhatja, hogy olyan dolgot is a szívedre veszel, amit azelőtt észre sem vettél.

 

Oroszlán:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad igyekszik a tenyerén hordozni téged. Vedd észre és értékeld, hogy milyen remek helyzetben vagy! Pénzügyek terén nem alakulnak túl jól a dolgok: hajlamossá válhatsz a túlköltekezésre.

 

Szűz:

Olyan munka szakadhat a nyakadba, aminek nem igazán örülsz, de az is lehet, hogy egy kolléga viselkedése miatt döbbensz le teljesen. Kiváló a nap banki, biztosítási és hivatalos ügyek intézésére.

 

Mérleg:

Meg akarsz szabadulni minden korlátozástól, és hajlamossá válhatsz a lázadásra. Ez nehézségeket okozhat a másokkal való viszonyodban, különösen a hatalmi pozícióban lévőkkel lehet konfliktusod. Egészségedre jobban ügyelj!

 

Skorpió:

A párkapcsolat ege vakítóan kék lesz, vagyis boldognak és elégedettnek érezheted magad a magánéletedben történő események miatt. Még az is lehet, hogy olyan vallomásra ragadtatod magad, amitől a kedvesed elámul.

 

Nyilas:

Ha szülő vagy, a gyermeked miatt boldognak érezheted magad. A munkahelyeden új helyzet alakulhat ki, amikor még nagyobb terhek nehezedhetnek a válladra. Érdemes a mai napra időzíteni fontosabb dolgok vásárlását.

 

Bak:

Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Rokon az idegeidre mehet. Ha nem akarsz veszekedni, akkor sokkal türelmesebbnek kellene vele lenned. Ha költözködésen töröd a fejed, akkor ezzel várj még egy kicsit!

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy sokkal népszerűbb leszel, mint általában, és ezért lesznek olyanok, akiket hatalmukba kerít az irigység és a féltékenység érzése. Ne törődj ezzel, mert nem tudsz tenni semmit, és nem is kell.

 

Halak:

Ugyan nem fogsz térdig gázolni a húszezresekben, de nem lesz okod panaszra, ha pénzről van szó. A magánéletedben is olyan változások történhetnek, amelyek jó hatással lesznek a biztonságérzetedre. Házi kedvenc, kis négylábú boldoggá tehet.