Horoszkóp 2019. április 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Még az is megtörténhet, hogy olyan valakivel futsz össze, akire az utóbbi időben többször gondoltál. A gondolat teremtő erejét az élet más területén is élvezheted, a munkában sikereket érhetsz most el.

 

Bika:

Vannak olyan emberek, akiket akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Ne idegeskedj, bármennyire is bosszantó a viselkedésük, mert nem éri meg az energiapazarlás. A párkapcsolatokban nyugalom várható.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy barát vagy jó ismerős segítségével bukkansz olyan lehetőségre, ami kihúz a slamasztikából. Az is megtörténhet, hogy összefutsz egy olyan személlyel, akinek a hatására felgyorsul a szívverésed…

 

Rák:

A munkahelyeden te lehetsz a sztár, felettesed elismerésében részesülhetsz. Ha munkanélküli vagy, és szeretnél kenyérkereseti forráshoz jutni, akkor a mai napon kellene aktiválni magad, mert amire vágysz, az sikerülhet.

 

Oroszlán:

A régi párkapcsolatokban a társad olyan dologgal állhat elő, amitől boldog leszel. Elképzelhető, hogy egy régi vágyadat teljesíti most a sors, amiért rengeteget fáradtál. Ha pénzről van szó, akkor nem lesz okod panaszra.

 

Szűz:

Az élet több területén érhetsz el sikereket. Amennyiben baráttal töltöd az időd egy részét, remekül érezhetitek magatokat, és olyan témák is terítékre kerülhetnek, amelyek neked rendkívül fontosak.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy a mai napon a szerelem ege vakítóan kék lesz. Boldognak és elégedettnek érezheted magad a magánéleted alakulása miatt. A régi párkapcsolatokban fontos téma kerülhet szóba.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy kiderül, nélkülözhetetlen vagy. Kollégával remekül kijöhetsz, és a feladataidat tökéletesen elláthatod. Váratlan találkozás miatt feldobottnak érezheted magad.

 

Nyilas:

Ha még nem vagy szerelmes, Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha titkos viszonyt folytatsz, akkor a kapcsolat izgalma dob fel nagyon. Értéktárgyaidra jobban ügyelj!

 

Bak:

Még az is lehet, hogy őrült lesz ma a munkatempó. Megtörténhet, hogy nem csak egy dologban próbálhatod ki magad, és az életnek egy olyan területéhez is vonzódhatsz, amiről többek véleménye az, hogy veszélyes.

 

Vízöntő:

Közeli hozzátartozóért izgulhatsz, de az is lehet, hogy egy barátnak szüksége van a segítségedre. Ma élvezheted a gondolat teremtő erejét: ami megfordul a fejedben, az könnyen meg is valósulhat.

 

Halak:

Pénz ütheti ma a markodat, amiből lehet, hogy tartalékot is képezhetsz a jövőben. Sokkal engedékenyebb vagy, mint máskor, ezért a kapcsolataid gyümölcsözőek lehetnek.