Horoszkóp 2019. április 17.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai nap tartogat néhány érdekességet a szerelem területén, különösen, hogy úgy érzed, a társad mindig a problémákat látja. Szerencsére pontosan tudod, hogy mit kell tenni.

 

Bika:

Olyan váratlan esemény történhet a mai napon, ami egy pillanatra elbizonytalanít azzal kapcsolatban, hogy ébren vagy-e vagy csak álmodsz. Rosszindulatú emberekből nincs hiány, ráadásul egy energiavámpír is lehet a környezetedben.

 

Ikrek:

Kedvez a mai nap külföldi utazásnak, hivatalos ügyek intézésének, ha tanulmányokat folytatsz, kirobbanó formában lehetsz. A memóriád ma fantasztikusan működik, ezért kisebb sikereket is elérhetsz.

 

Rák:

A munkában történhetnek olyan változások, amelyeket korábban el sem tudtál volna képzelni. Ha nincs állásod, most egészen biztos, hogy nem maradsz pénzkereset nélkül. Az egészséged megőrzésére nagyobb figyelmet kellene fordítani.

 

Oroszlán:

Kedvez a mai nap minden külfölddel kapcsolatos ügyletnek. Utazás remek lesz, ha pedig vizsgázol, felvételizel, tanulmányokat folytatsz, minden okod meg lehet majd az örömre.

 

Szűz:

Még az is lehet, hogy egy vírus ledönt a lábadról. Ha már egészségi problémával küszködsz, akkor a mai napon sokat tehetsz a gyógyulásod érdekében. Minden esély meg lesz arra, hogy belebonyolódj egy szerelmi kalandba, ami rövid ideig tart majd.

 

Mérleg:

Ha még nem vagy szerelmes, Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. A meglévő kapcsolatokban változás következhet be, és ettől fülig ér majd a szád. Ha szülő vagy, gyermeked miatt büszkeséget és örömöt érezhetsz.

 

Skorpió:

Egy váratlan dolog következtében még az is lehet, hogy át kell szervezned a mai napodat. Előfordulhat, hogy más hibája miatt neked kell tartanod a hátad. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének.

 

Nyilas:

Megtörténhet, hogy valaki iránt egészen másként érzel, mint eddig, és eljött az ideje annak, hogy mindezt szavakba öntsd. Kedvez a mai nap külföldi utazásnak, és olyan esemény történhet, amitől más színben láthatod a világot.

 

Bak:

Három dolog fontos a mai napon: a pénz, a pénz és a pénz. Olyan helyről is jön, ahonnan nem vártad, de az is megtörténhet, hogy visszakapod mindazt, amit kölcsön adtál, vagy amit eddig nem fizettek ki.

 

Vízöntő:

Csúcsformában lehetsz a mai napon, hihetetlenül nagy energiával rendelkezel, aminek hatására olyan feladatokat is el tudsz látni, amelyekről korábban úgy gondoltad, lehetetlenek. Baráti kapcsolat fontosabbá válhat.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy a pénz úgy vonzódik hozzád, mint mágnes a vashoz. A hétköznapi rutinon változtatnod kell, ami nem esik nehezedre. Kolléga viselkedése miatt kinyílhat a bicska a zsebedben.