Horoszkóp 2019. április 16.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Kiváló a mai nap a tervezgetésre, mert ami most megfordul a fejedben, azt a későbbiekben véghez tudod vinni. Ha vendégségbe mész, ne üres kézzel érkezz! Ha betegnek érzed magad, vigyázz jobban magadra és inkább maradj otthon!

 

Bika:

Nagyon fontos, hogy a mai napon világosan és egyértelműen fogalmazz, mert a félreértések nem csak most okozhatnak problémát, hanem a későbbiekben is. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre.

 

Ikrek:

Aki szerelmesebb nálad, az valószínűleg hazudik… Ha olyan kapcsolatban élsz, amiben nem minden fenékig tejfel, egy találkozás forgathatja most fel az életedet. Érdemesebb a nagyobb vásárlásokat ma bonyolítani.

 

Rák:

Váratlanul adódhat egy lehetőség, és te el sem mered hinni, hogy ilyen óriási mázlid lehet. A titkos szerelmi viszonyokban az együtt töltött idő boldoggá tehet mindkettőtöket, de a közös jövő tervezgetésére nem alkalmas a nap.

 

Oroszlán:

Mielőtt megszólalsz, érdemes lenne körülnézni, hogy ki hallja a mondandódat, mert valaki ellophatja az ötleteidet, vagy egyszerűen a hátad mögött árulkodik, és megpróbál keresztbe tenni. Baráttal töltött idő fantasztikus lesz.

 

Szűz:

Ha pénzről van szó, akkor a csodás lesz a nap. Olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amitől a környezetedben több lesz az irigy ember. Közeli, jó ismerős féltékeny magatartása előtt is értetlenül állhatsz.

 

Mérleg:

A régi párkapcsolatokban a társad őszinte érzéseiben biztos lehetsz. Szeret téged, és a kettőtök kapcsolatáért akár nagyobb áldozatra is képes, ám ugyanezt várja tőled, ami neked talán most egy kicsit nehezebben megy.

 

Skorpió:

A baráti kapcsolatokban olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek jó hatást gyakorolnak a kedélyállapotodra. A munkában ma nagyon jó teljesítményt nyújthatsz, és ezzel kivívhatod a felettesed elismerését.

 

Nyilas:

Kreatív és ihlettel teli lehetsz a mai napon, a szépségre és a harmóniára különösen fogékony vagy. Ha kreatív tevékenységet kell ma folytatnod, akkor csúcsformában leszel. Kipróbálhatnál ma egy új receptet is…

 

Bak:

A párkapcsolatokban sok minden alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. A kedvesed sok mindenre hajlandó, mert imád téged. Ha dolgoznod kell, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy megmutasd, mennyire jó munkaerő vagy.

 

Vízöntő:

A párkapcsolatokban olyan téma kerülhet terítékre, ami indulatokat vált ki belőled. Fontos, hogy az irigység vagy a féltékenység érzését most száműzd, mert az eredményes kommunikációhoz hideg fejre van szükség.

 

Halak:

Ha teheted, ma végezd el a ház körüli teendőket. Remekül megoldhatsz olyan feladatokat, amelyekkel egy ideje nem tudsz már dűlőre jutni. A memóriád is átlagon felül fog működni ma.