Horoszkóp 2019. április 13.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Jó lenne, ha most nem vinnéd túlzásba a fizikai tevékenységet, mert nem állsz a helyzet magaslatán. Világosan látod egy közeli ismerősöd körülményeit, de ne adj neki tanácsokat, mert ezzel megsértheted őt.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy a mai napon felveszed a romantika rózsaszínű szemüvegét, és olyan dolgokat gondolsz a környezetedben élőkről, amik nem is igazak. Megtörténhet, hogy egy régi kapcsolat a mai napon megszűnik.

 

Ikrek:

Előfordulhat, hogy valaki „turkál” a zsebedben. A te pénzügyi helyzeted lesz a fő témája, és olyan dolgokra vetemedhet, amelyek mélyen felháborítanak téged. Védd meg magad, ne hagyj semmit sem szó nélkül, mert az illető akár a fejedre is nőhet.

 

Rák:

A mai napon kissé letörtnek érezheted magad. Nyugodj meg, ez a nap is elmúlik egyszer, és pontot tehetsz a kellemetlen történetek végére. Ha külföldre utazol, vigyél magaddal sokkal több pénzt, és nem árt, ha biztosítást is kötsz…

 

Oroszlán:

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Minden esély megvan arra, hogy valakit félreismerj, és olyan dolgokat feltételezz róla, amikkel nem rendelkezik. Ha van testvéred, szüksége van a támogatásodra.

 

Szűz:

Nem kedvez a mai nap a nagy energiákat igénylő feladatoknak. Ha egy mód van rá, akkor lazíts, és foglalkozz olyan dolgokkal, amelyek örömet szereznek. Kellemetlen téma kerülhet terítékre, de muszáj beszélni a dologról.

 

Mérleg:

Ha az a vágyad, hogy megússz egy megmérettetést, vagy nem vagy egyenes, akkor jó, ha tudod, ezek a dolgok később a visszájukra fordulhatnak. Ezért fontos ma az őszinteség, így elkerülheted, hogy később nehéz, sőt válságos helyzetbe kerülj.

 

Skorpió:

Előfordulhat, hogy olyan valakire vágyakozol, aki csak a hollywoodi filmekben bukkan fel. Próbálj meg a realitások talaján maradni, így elkerülheted a csalódást és a kiábrándulást. Ha pénzről van szó, nem lesz okod panaszra, lesz mit aprítani a tejbe.

 

Nyilas:

Nem kedvez az idő ingatlannal vagy rokonokkal kapcsolatos ügyek intézésének, mert őrjítő helyzet alakulhat ki. Olyan valaki juthat az eszedbe, akivel korábban szoros volt a kapcsolatod, és hiányzik is neked.

 

Bak:

Még az is megtörténhet, hogy valaki hazugságokat terjeszt rólad. Ki kell állnod önmagadért, mert így kerülheted el, hogy kínos helyzetbe kerülj, vagy elveszítsd azt, ami mindennél fontosabb a számodra.

 

Vízöntő:

Bármi történjen is veled a mai napon, az nagyobb hatást gyakorolhat rád, és mélyebben fog érinteni, mint általában. A mai csillagállás arra szólít fel, hogy valóban részesévé válj minden élménynek. Pénzedre, értékeidre jobban ügyelj!

 

Halak:

Hatalmába keríthet a romantikus rajongás, illetve nehezedre eshet szembesülni az igazsággal, így aztán olyan helyzetbe kerülsz, amiből később nehéz lesz kimászni. A munkahelyeden furcsa helyzet alakulhat ki.