Horoszkóp 2019. április 12.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Váratlan esemény villanyozhat fel, ami ráadásul pozitív változásokat indít el az életedben. A szerelemben sajnos csalódást kell elszenvedned – szerencsére a könnyek tisztítják a lelket…

 

Bika:

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad most nehezebben lesz elviselhető, elsősorban az anyagiak, esetleg egészségügyi probléma miatt. Ha most bonyolódsz kalandba, az rövid életű lesz.

 

Ikrek:

Az emberi kapcsolataidban olyan helyzet jöhet létre, ami sírásra késztet. A munkahelyeden több álnok, hazug emberrel hoz össze a sors. A pénz a mai napon inkább jön, mint megy.

 

Rák:

A párkapcsolatokban furcsa helyzet alakulhat ki. Mintha partnered nem értékelne semmiféle változást a részedről. Hívd fel rá a figyelmét – meglepően jól sülhet el az, ha őszinte vagy hozzá.

 

Oroszlán:

Ha a szinglik táborához tartozol, és ezt már elviselhetetlennek érzed, akkor se menj bele egy most kínálkozó viszonyba, mert később nagyon megbánhatod. Ingatlannal, bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket ma érdemes intézni.

 

Szűz:

Ha van munkád, akkor még az a csoda is megtörténhet, hogy nem csak a főnököd lesz elégedett a teljesítményeddel, hanem új lehetőség is adódik. A házasságokban, régi párkapcsolatokban csalódottnak érezheted magad.

 

Mérleg:

Kolléga viselkedése miatt rossz kedved lehet, és előfordulhat, hogy más helyett tartod a hátad, és olyan feladatot végzel el, amihez semmi közödnek nem kéne lennie. Találkozhatsz egy rég elfeledett ismerőssel is.

 

Skorpió:

Lehet, hogy olyan dolog miatt aggodalmaskodsz majd, ami nem fog bekövetkezni. A fantáziád ma rendkívül élénk, ezért olyan dolgokra is gondolhatsz, amiknek semmiféle valóságalapja nincs.

 

Nyilas:

Ha pénzről van szó, akkor sajnos a mai napon nem állsz a helyzet magaslatán. Megtörténhet, hogy egészségügyi probléma alakul ki, amiért át kell szervezni a hétköznapjaidat. Anyagi ügyek terén minden okod meg lehet az örömre.

 

Bak:

Amennyiben titkos szerelmi viszonyt folytatsz, akkor olyan feszült helyzet jöhet létre, hogy akár búcsút is inthettek egymásnak. Hatósági ellenőrzésre van kilátás, de az is lehet, hogy a feletteseddel kerül sor kellemetlen beszélgetésre.

 

Vízöntő:

Ha pénzről van szó, akkor sajnos ma sem állsz a helyzet magaslatán. Légy nagyon figyelmes, mert meglophatnak! Kolléga irigykedő magatartása előtt értetlenül állhatsz – csalódás elkerülhetetlen…

 

Halak:

A munkahelyeden vannak olyan kollégák, akik meg tudnának fojtani egy kanál vízben. Felettesednél könnyebben elérheted mindazt, amit szeretnél, ezért most hozakodj elő a legkényesebbnek tartott témákkal.