Horoszkóp 2019. április 11.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Olyan emberek társaságát keresheted, akik teljesen mások, mint amilyen te vagy, de az, ami ebben a helyzetben vonz, később taszítani fog. Olyan személyről hallhatsz megrázó hírt, akivel nagyon régen találkoztál.

 

Bika:

Jó alkalom nyílik a befektetésekre, főleg, ha nem sajnálod az időt az alapos vizsgálódásra. Az, hogy valami új és izgalmas, még távolról sem elég indok arra, hogy pénzt fektess bele. Kollégával szemben légy toleráns!

 

Ikrek:

A mai napon a kiszámíthatatlanság lesz jellemző az anyagiakra. Nyereségre is szert tehetsz, de közben könyvelésed kiadás oldala is mozgásba lendülhet. A párkapcsolatokban minden úgy alakul, ahogy szeretnéd.

 

Rák:

Az újdonságok és izgalmak iránti vágyad új emberekkel hozhat össze. Ha már szerelmes vagy, akkor olyan változások történhetnek a kapcsolatban, amilyenekre csak a legmerészebb álmaidban gondoltál.

 

Oroszlán:

A munkához próbálj meg úgy hozzáállni, hogy más is hozzáférjen, azaz ne hajszold magad agyon! Olyan találkozásban lehet részed, amelynek hatására elgondolkodhatsz azon, vajon miért nem sikerül az, amit annyira szeretnél.

 

Szűz:

Nem ajánlott senkivel közös ügyletbe kezdeni, még akkor sem, ha úgy látod, hogy ez minden idők egyik legjobb pénzkereseti lehetősége lenne, mert abból, amit most látsz, a későbbiekben semmi sem lesz.

 

Mérleg:

A mai napon keresheted az újat, a szokatlant és ezt valószínűleg úgy találod meg, hogy olyasmit teszel, ami egyébként nagyon távol áll tőled. Az is lehet, hogy új emberekkel hoz össze a sors, akiktől sokat tanulhatsz.

 

Skorpió:

Figyeld meg a saját reakcióidat, így lehetőséged lesz önmagad jobb megismerésére. Az is lehet, hogy egy váratlan helyzet miatt kapkodod majd a fejed. Balesetveszélyes a nap, vigyázz magadra!

 

Nyilas:

Úgy tűnik, a mottód most az, hogy az újdonságot hajszolni kell, pedig ez nem igaz. Ha pénzről van szó, különösen légy körültekintő! A munkahelyeden kreatív leszel, új ötleteid támadhatnak.

 

Bak:

Váratlan fordulatokban bővelkedhet a mai nap. Lesznek olyan események, amelyeknek örülsz, és előfordulhatnak bosszantó események is. A párkapcsolatokban minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd.

 

Vízöntő:

A most kezdődő kapcsolat valószínűleg különös, ám rövid életű lesz. Ebben a viszonyban azonban megkaphatod mindazt, amire már jó ideje vágyakozol. Kedvez a mai nap a nagyobb vásárlások lebonyolításának.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy a mai napon megszáll az ihlet. Előfordulhat, hogy művészi élményben lesz részed, ami feltölti szellemi és lelki energiaraktáraidat. Maradj mértékletes, ha falatozásról, italozásról van szó!