Horoszkóp 2019. április 10.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Olyan váratlan helyzet adódhat, ami jelentősebb összeget húz ki a zsebedből, és az is megtörténhet, hogy valaki nem tartja be a pénzzel kapcsolatos, neked tett ígéretét. Ne idegeskedj, mert később minden a kedved szerint alakulhat.

 

Bika:

Előfordulhat, hogy olyan emberek vannak a környezetedben, akik rosszindulatúak, irigyek, erőszakosak. Próbálj meg nagyobb távolságot tartani tőlük, így elkerülheted a feszültséget és a szomorúságot is.

 

Ikrek:

Akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak nincs szüksége ellenségekre. Egy jó ismerősről olyan dolgok derülhetnek ki, amitől ledöbbensz. Szerencsére a legőrültebb helyzetben is higgadt, nyugodt tudsz maradni.

 

Rák:

Talán a Hold helyzete miatt érezheted kissé nyomottnak magadat. Ha módodban áll, akkor a mai napon pihenj, foglalkozz örömet okozó dolgokkal. Pénzügyek terén több lesz a kiadás, ami miatt nem érdemes idegeskedni.

 

Oroszlán:

Adódhat egy váratlan lehetőség, amire gondolkodás nélkül igent kellene mondani, mert ez a soha vissza nem térő kategóriába tartozik. Kénytelen leszel ma olyan valakihez alkalmazkodni, aki nem a szíved csücske.

 

Szűz:

A szerelmi viszonyok fölött viharfelhők gyülekezhetnek, és egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan helyzet, amilyet nagyon nem szeretnél. Sajnos most a dolgok menete nem rajtad múlik.

 

Mérleg:

Paprikás hangulatba kerülhetsz, mert elviselhetetlennek érzed valaki viselkedését. Nem lesz könnyű megőrizni a hidegvéredet, de ha sikerül, akkor boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad.

 

Skorpió:

Olyan hír juthat a füledbe, ami feszültté tesz. Az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, aki jó hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra. Barátnak, jó ismerősnek légy a segítségére, támogasd őt!

 

Nyilas:

A szerelmi kapcsolatokban úgy érezheted, mintha lőporos hordón ülnél, ami bármelyik pillanatban felrobbanhat. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt ne idegeskedj, mert a kialakult helyzeten most nem tudsz változtatni.

 

Bak:

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden jön létre olyan szituáció, amitől kényelmetlenül érzed majd magad. Megtörténhet, hogy olyan helyzethez kell alkalmazkodnod, ami nincs ínyedre.

 

Vízöntő:

Ha vannak titkaid, akkor azokra nagyon vigyázz, mert ha kiderülnek, akkor óriási botrányra van kilátás. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a hatására más szemmel látod a világot, és benne a saját helyedet.

 

Halak:

A mai nap legfontosabb feladata: vigyázz jobban a pénzedre! A vásárlást halaszd későbbre, mert olyan dologra adhatsz ki, ami rögtön a kukában végzi. Barát hajlamossá válhat a kisstílű viselkedésre, mit nem értesz.