Horoszkóp 2019. április 9.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Olyan valakivel kell ma kommunikálnod, akire igazán nem vagy kíváncsi. Különleges dolgok juthatnak eszedbe, amiket azonnal papírra kéne vetned, hogy véletlenül se menjenek ki a fejedből.

 

Bika:

Ingerültebb lehetsz a szokásosnál, és emiatt konfliktusod lehet valakivel. Ha képes leszel uralkodni magadon, akkor elkerülheted ezt a kellemetlenséget, és sikerélményed is lehet. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

 

Ikrek:

Ma úgy érezheted, meg kell védened magad, mert talán a becsületed forog kockán. Valakit meg kell győznöd valamiről, és ez azért sikerülhet, mert van hozzá elég önbizalmad.

 

Rák:

Megtörténhet, hogy emésztési probléma merül fel nálad, ezért jó lenne, ha odafigyelnél arra, hogy mit és mennyit eszel. Kedved támadhat kicsinosítani az otthonodat. Szomszédod magatartása miatt ne hergeld magad!

 

Oroszlán:

Az lenne a legjobb, ha a mai napon sportolnál, és átmozgatnád az egész tested, mert nemcsak jó eredményt érhetsz el, de élvezni is fogod a tevékenységet. Kedvező alkalom nyílik arra, hogy ápold egy rokoni kapcsolatodat.

 

Szűz:

Rengeteg az energiád, de kevés az önfegyelmed, leginkább csak szórakoznál. Ha van rá lehetőséged, tedd meg, mert mindenkinek jár néha egy kis pihenő. Végezz valamilyen fizikai tevékenységet is, jót fog tenni.

 

Mérleg:

Ha csalódás ér, akkor ne fojtsd el az ezzel kapcsolatos érzéseidet, ne hallgasd el a véleményedet! Igyekezz feldolgozni konstruktív módon, nehogy betegség legyen a stressz vége!

 

Skorpió:

Gondok adódhatnak a közös kasszát illetően, de az is lehet, hogy valami többe fog kerülni, mint amennyit te eredetileg szánnál a dologra. Éppen ezért át kéne alakítani a családi költségvetést. Rokon miatt szomorkás lehet a hangulatod.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy ajándékkal kedveskedik neked valaki, amitől boldog leszel. Nincs értelme olyan dolog miatt emészteni magad, ami nem rajtad múlik. Egyszerűen fogadd el a helyzetet, és lépj tovább!

 

Bak:

Nagyon energikus vagy, készen állsz a mai napon akár a kemény munkára is. Sportolásra kiváló ez a nap, nagyszerűen érezheted magad anélkül, hogy mindenáron győzni akarnál. Rokonnak meglepetést okozhatsz.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy olyan dologgal foglalkozol ma, ami boldoggá tesz. Kulturális kikapcsolódás olyan jól sülhet el, hogy a hatására új perspektívából látod majd a világot.

 

Halak:

Vágyaid igen erőteljesek, kifejezetten szenvedélyesen nyilvánulhatsz ma meg. Olyan emberekkel kerülhetsz kapcsolatba, akik képesek kiváltani belőled a legtitkosabb érzelmeidet is.