Horoszkóp 2019. április 8.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Lehet, hogy többször az eszedbe jut valaki, akivel egykor jó és szoros kapcsolatot ápoltál. Olyan valakivel is összehozhat a sors, akit akkor szeretnél leginkább látni, amikor a hátad közepét. Vásárlásra alkalmas ez a nap.

 

Bika:

Előfordulhat, hogy olyan ötleted támad, ami extra pénzt hoz, vagy olyan helyen találhatsz pénzt, ahonnan ezt nem vártnád. Magabiztosabb és határozottabb vagy a szokásosnál, így könnyen elérheted a célodat.

 

Ikrek:

Jó alkalom kínálkozik arra a mai napon, hogy eszmecserét folytass másokkal és új önkifejezési formákat találj. Hallgass a megérzéseidre, így fantasztikus eredményt érhetsz el.

 

Rák:

Rengeteg energiával rendelkezel ezen a napon, és ezt most nagyon hasznos lenne fizikai tevékenységre fordítani. A szerelem édes angyalkája is köröz a fejed fölött…

 

Oroszlán:

Légy óvatosabb otthon, mert háztartási baleset fordulhat elő! A dolgok ma valószínűleg nem a kedved szerint alakulnak, de ha nyitottabb, toleránsabb leszel, akkor sikerélmény vár rád.

 

Szűz:

Veszekedések, feszültség, konfliktusok – a mai nap jelszavai. Valamitől előbújhatnak az elfojtott problémák, amire mindenki azonnal reagál, és felhánytorgatja a régi sérelmeit és csalódásait.

 

Mérleg:

Itt a ragyogó alkalom, hogy tiszta vizet önts a pohárba. Légy becsületes, és próbáld megragadni a problémák valódi okát, mert a vagdalkozásnak csak szipogó orr és könnyes szem lesz a vége.

 

Skorpió:

Légy óvatos és vigyázz az egészségedre! Rengeteg energiával rendelkezel, ezért képes lehetsz nagyon sok mindent megvalósítani, különösen, ha hagynak önállóan tevékenykedni. Művészi élmény feltölti szellemi energiaraktáraidat.

 

Nyilas:

Valószínűleg az lenne a legjobb, ha ma minél több időt töltenél egyedül. Bár nem vagy harcias kedvedben, annyira a magad feje után mész, hogy ez konfliktusokhoz vezethet.

 

Bak:

Még az is lehet, hogy ma meggondolatlanul fogod szórni a pénzt. Mindez általában nem jellemző rád, de most olyan dolgot láthatsz meg, amiről úgy gondolod, lehetetlen nélküle élni. Valakinek szüksége van a dicséretedre.

 

Vízöntő:

Értékeid, hiedelmeid és a vagyoni helyzeted kérdései foglalkoztathatnak most, hajlamossá válhatsz túlzott mértékben azonosítani ezekkel magadat. Jó lenne, ha felismernéd, nem az vagy, amit birtokolsz, hanem az, amit cselekszel.

 

Halak:

Ha képes vagy tartózkodni az okoskodó vagy túlzottan rámenős viselkedéstől, könnyen elérheted a célod és másokat is meggyőzhetsz az elképzeléseid létjogosultságáról.