Horoszkóp 2019. április 7.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Még az is lehet, a kollégáid között van egy olyan személy, aki roppant irigy rád. Tisztázd, hogy nincs rá oka! A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrült helyzet.

 

Bika:

Kedvez a mai nap minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Megtörténhet az is, hogy szerelembe esel egy szenvedélyes személlyel. Váratlan, pénzügyi lehetőségre érdemes igent mondani.

 

Ikrek:

Akár párkapcsolatban élsz, akár szingli vagy, Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat, érzelmeid igen intenzívek lehetnek. Ám amilyen gyorsan fellángolsz, éppen olyan gyorsan fogsz lehiggadni is.

 

Rák:

Féltékenység, bűntudat vagy más negatív érzések tehetik bonyolulttá a mai napot. Iszonyatosan nagy energiával rendelkezhetsz, amelyet jó lenne, ha célirányosan használnál fel.

 

Oroszlán:

Ha egy kicsit elgondolkozol saját magadon, jobb rálátásod lesz a fontosabb kapcsolataidra, ami hosszabb távon kedvez neked. Sportolj egy kicsit, mert rá fér a fizikumodra egy kis erősítés!

 

Szűz:

A munkában hatékony leszel, mert felfokozott hangulatba kerülsz egy jó hírtől. Kollégával kitalálhatják egymás gondolatait, és ez a már-már tökéletes összhang hozzájárulhat a jó közérzetedhez.

 

Mérleg:

Romantika a maximumon – ez a jelmondatod ma. Kapcsolatod új mélységei tárulkozhatnak fel előtted, viszont bármilyen ma kezdődő kapcsolat „tűzvészt” okozhat a szívedben a későbbiekben.

 

Skorpió:

Ne zárkózz el attól, hogy őszintén a mélyére tekints a dolgoknak, és ne állj ellen, ha változtatásokra van szükség! Fontos lenne egy emberi kapcsolatodban is tisztázni a kialakult konfliktust.

 

Nyilas:

A mai napon féltékenység, érzelmi manipuláció és irracionális társas viselkedés valósulhat meg. Valaki olyan ajándékkal kedveskedhet, amitől elakad a szavad. Ne ájulj el tőle, csak udvariasan köszönd meg!

 

Bak:

Amennyiben az energiákat helyes mederbe tudod terelni, akkor azok egy szerelmi kapcsolatban páratlan élményekhez juttathatnak. A most kezdődő kapcsolatok fantasztikusak lehetnek.

 

Vízöntő:

Balesetveszélyes a mai nap, ezért nézz a lábad elé, és mindenhova indulj korábban, hogy ne kelljen kapkodnod, rohannod! Ajánlott a mai napon a sport, hogy levezethesd iszonyatosan nagy energiáidat.

 

Halak:

A konfliktusok szinte elkerülhetetlenek, különösen, ha nem tudod levetkőzni mások feletti uralkodási vágyadat. Ha tiszteletben tartod mások érzéseit, akkor sokkal simábban mennek a dolgok.