Horoszkóp 2019. április 6.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Még az is lehet, hogy a párkapcsolatokban felüti a fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Ha el akarod kerülni a cirkuszt, akkor őszintének kell lenned, és egyértelműen kell viselkedned.

 

Bika:

Éberebb és szellemileg frissebb lehetsz, mint máskor, most minden érdekesnek és izgalmasnak tűnik. Előfordulhat, hogy valakinek az irigysége megdöbbent, mert talán éppen róla nem gondoltad volna, hogy így fog viselkedni.

 

Ikrek:

A mai napon remek alkalom kínálkozik arra, hogy megbirkózz azokkal a régi keletű problémákkal, amelyek eddig megoldhatatlannak tűntek. Nem a jól bevált rutin szerint cselekszel, ezért jobbnál jobb ötleteid támadhatnak.

 

Rák:

Olyan beszélgetésekre kerülhet sor, amelyek izgalmas, új gondolatokat ébresztenek benned. Még régi baráttal vagy jó ismerőssel is összefuthatsz, aki inspiráló dolgokról beszélhet neked.

 

Oroszlán:

A mai napon jó lenne, ha valami különlegeset csinálnál. Lazíts, és csak egyszerűen hagyd maguktól megtörténni az eseményeket. A szerelmi viszonyokban feszült helyzet jöhet létre – a megoldás a te kezedben van.

 

Szűz:

Nagyobbak lehetnek a mai napon a kiadásaid, de ez most elkerülhetetlen. A párkapcsolatokban képes vagy az alkalmazkodásra, így a viszonyotok egy újabb nehéz helyzetet él túl, és szorosabbá is válhat.

 

Mérleg:

Jó alkalom kínálkozik ma arra, hogy eredeti módon közelíts meg egy régi problémát. A mai nap a felfedezések és izgalmas kihívások ideje is. Összefuthatsz egy kellemetlen személlyel is…

 

Skorpió:

Ha tanulmányokat folytatsz, olyan területeken jeleskedhetsz, amelyek újszerűen láttatják a világmindenséget. Csinálj valami egészen mást, valami szokatlant! A most támadó ötleteket a későbbiekben aranyat érhetnek.

 

Nyilas:

Éberebb és szellemileg frissebb leszel a mai napon, és a megérzéseid is tökéletesen működhetnek, amelyekre ha hallgatsz, előnyös helyzetbe kerülsz a későbbiekben.

 

Bak:

Romantikus pillanatok várnak rád, a racionalitás nem lesz jellemző rád a mai napon. Ha ingatlannal kapcsolatos ügyeket intéznél, inkább halaszd el őket. Várhat még pár napot egy apróság ezzel kapcsolatban.

 

Vízöntő:

Csak jegyezd le egy papírra az ötleteidet, és máskor próbáld kidolgozni részletesen. Jobb lenne, ha a fontos döntéseket is elnapolnád. A mai eszmecserék ösztönzőleg hathatnak rád és igen izgalmasnak ígérkeznek.

 

Halak:

Toleránsabb lehetsz másokkal, mint általában, és ebből igen sok haszonra is szert tehetsz. Az utadba sodorhat egy igazi különc személyt a sors, akiért rajongást érezhetsz az első pillanatban.