Horoszkóp 2019. április 5.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Egyelőre tedd félre az átfogó, hosszú távú tervezést és összpontosíts a részletekre, ugyanis hamar meg fogod találni a „legyet a levesben” és ez most egy jó alkalom, hogy kihalászd belőle. Valakinek a véleményére ne hallgass!

 

Bika:

A mai napon nehezedre eshet a kommunikáció, főleg azért, mert attól félsz, hogy kiadod magad. Ez azért lehet így, mert olyan valaki beszél veled őszintén, akivel eddig bonyolult volt a kapcsolatod.

 

Ikrek:

Hajlamossá válhatsz a mai napon a negatív gondolkodásra. Ahhoz, hogy kikerülj ebből a spirálból, tudatosan rá kell kényszerítened magad a kommunikációra, a hangsúlyt pedig a pozitív dolgokra kellene helyezned.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy egy korábbi esemény kerül terítékre, és olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek mélyen megsebzik a lelked. De az is lehet, hogy valakivel olyan témáról beszéltek, ami a kapcsolat végéhez vezethet.

 

Oroszlán:

Nagyon fontos, hogy a mai napon pozitívan gondolkodj, még akkor is, ha olyan események történnek, amelyek miatt ez nehezen megy.  A testvéri kapcsolatokban bonyolult helyzet jöhet létre – neked kellene engedni…

 

Szűz:

Sohasem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek látszik. Ügyelj arra, hogy ne vessz el a részletekben, mert emiatt nem láthatod az összképet. Tegyél koncentrált erőfeszítést, hogy minden helyzetben pozitívan gondolkodj!

 

Mérleg:

Ha egy mód van rá, akkor tartsd magad távol a közéleti témáktól most. Ha ez nem lehetséges, próbálj meg diplomatikusan fogalmazni, így nem hozod magad kínos helyzetbe. A szerelmi életedben rövidesen változásra van kilátás.

 

Skorpió:

A nagy áttekintést igénylő tervek elkészítését a mai napon hagyd másokra. Pénzügyek terén szorosabbra kellene húznod a nadrágszíjat, mert olyan dologra adhatsz ki, amivel nyomban meg is célozhatod a kukát.

 

Nyilas:

A mai napon foglalkozz a részletekkel, és hajts végre minden szükséges változtatást.  A folyadékfogyasztásra ügyelj, és az egészségeddel is foglalkozz sokkal többet!

 

Bak:

Ma a precizitás és a koncentráció jellemez. Könnyen megbirkózhatsz aprólékos szellemi feladatokkal, viszont elriaszthatnak az átfogó szemléletmódot igénylő munkák. A kedveseddel tökéletes lehet közöttetek az összhang.

 

Vízöntő:

A mai nap nem nevezhető gondtalannak. Itt az ideje, hogy változtass az életeden, a viselkedési szokásaidon, mert ha ez sikerül, akkor sokkal könnyebbnek érezhetsz mindent.

 

Halak:

Konzervatív és óvatos hozzáállásod jó szolgálatot tehet a munkában, de hiányozhat belőled a kellő áttekintés, ami hosszú távon nem kedvez senkinek. Rokonnal beszélj a gondjaidról!