Horoszkóp 2019. április 3.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Figyelmed középpontjában a párkapcsolatod állhat. Az is lehet, hogy kényes téma kerül terítékre, de ezzel bátran előhozakodhatsz, mert minden úgy alakul, ahogy szeretnéd.

 

Bika:

Kollégával nagyon jól kijöhetsz, olyan dologról is szó eshet, ami nagyon fontos neked. Pénzügyeid is remekül alakulhatnak: lehet, hogy olyan bevétel üti a markodat, amire nem számítottál. Egészségedre jobban ügyelj!

 

Ikrek:

Csúcsformában lehetsz a mai napon, és sikert sikerre halmozhatsz emiatt. Ha szülő vagy, a gyermeked körül foroghatnak a gondolataid, de ne csak elmélkedj, hanem lépj a tettek mezejére, és segíts is neki!

 

Rák:

Ha munkáról van szó, akkor a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz. Egyik pompás ötletet követheti a másik, és egy kollégával is remekül össze tudsz dolgozni. A saját életedről a szokásosnál többet elmélkedhetsz most.

 

Oroszlán:

A szerelem ege vakítóan kék lehet a mai napon. Ha a szinglik táborához tartozol, összehozhat a sors egy olyan személlyel, akivel tökéletesen megértitek egymást. Ha szülő vagy, csemetédre büszke lehetsz.

 

Szűz:

Kedvez a mai nap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Jól tudod most képviselni a saját érdekeidet, különösen akkor, ha pénzről van szó. Az emberi kapcsolataid is kellemesen alakulhatnak.

 

Mérleg:

Többen úgy gondolhatják, hogy neked csak megszületni volt nehéz, mivel a szerencse istenasszonyának, Fortunának a támogatását élvezheted. Hatására az élet több területén érhetsz el nem mindennapinak nevezhető eredményeket.

 

Skorpió:

Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Olyan dolgokat szerezhetsz be, amelyekre régóta vágytál. Ha vannak kintlévőségeid, akkor ezeket most behajthatod. Mozogj, sportolj, mert ez jót tesz testednek, lelkednek!

 

Nyilas:

Legszívesebben se rokona, se ismerőse nem lennél most senkinek. Próbálj meg alkalmazkodni, különben csak a saját életed teszed nehezebbé, elviselhetetlenebbé. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség.

 

Bak:

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden kiderül, hogy pótolhatatlan vagy. Feletteseddel tökéletes lehet közöttetek az összhang, olyan dolgokban is sikert érthetsz el, amikről korábban úgy gondoltad, hogy teljességgel lehetetlen.

 

Vízöntő:

Kedvez az idő külföldi utazásnak, illetve tervezgetni is most érdemes. Talán a közelmúltban olyan események történtek veled, amik még mindig kihatnak a hétköznapjaidra, szerencsére jó értelemben.

 

Halak:

Az egészséged legyen a legfontosabb a mai napon! Itt az ideje, hogy olyan tevékenységbe kezdj, ami jó hatással van a testedre és a lelkedre. Feletteseddel remekül kijöhetsz, használd ki az időt, és mondd el neki az ötleteidet!