Horoszkóp 2019. április 1.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Kiváló a mai nap arra, hogy új tudás kerüljön a birtokodba. Olyan beszélgetést folytathatsz valakivel, ami lelkileg és szellemileg tökéletes egyensúlyba hoz. Ha egészségügyi problémád van, a gyógyulás útjára léphetsz.

 

Bika:

Boldognak, bizakodónak és nyugodtnak érezheted magad a mai napon. Jó szolgálatot tehet az önvizsgálat és a tapasztalatgyűjtés is. Akivel most hoz össze a sors, azzal évekig kapcsolatban leszel.

 

Ikrek:

Kísértést érezhetsz arra, hogy túlköltekezz, pedig már csak az hiányzik, hogy lenullázd a bankkártyádat. Ne gondolkodj hitelen, mert azzal, amit most felvennél, nem járnál jól.

 

Rák:

Mozgalmas lehet a mai napod, különösen akkor, ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz. Olyan események történhetnek, amelyek miatt úgy érezheted, hogy van közös jövőtök. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy következetes!

 

Oroszlán:

Ha ellen tudsz állni a kísértésnek, hogy túl messzire merészkedj, akkor a kapcsolataidban minden megfelelően alakulhat. Hívj fel egy olyan barátot, akivel az utóbbi időben meglazult a kapcsolatod!

 

Szűz:

Hajlamossá válhatsz az anyáskodó/apáskodó viselkedésre, ami rendjén is van abban az esetben, ha nem esel túlzásokba. Annak a személynek, akivel így viselkednél, meg kell tanulnia önállóan kezelni a problémáját.

 

Mérleg:

Ma úgy néz ki, a gyakorlatias dolgok foglalkoztatnak. Kiválóan tudod mozgatni a háttérben a szálakat, és így érheted el azt az eredményt, amire már jó ideje vágysz.

 

Skorpió:

A probléma abból adódhat, hogy annyira energikusnak és erőteljesnek érzed magad, hogy túl sokat és értelmetlen kockázatot vállalsz. A mai napon ne felejts el pihenni, lazítani, szórakozni!

 

Nyilas:

Próbálj ki egy új receptet – meglátod, óriási sikert arathatsz vele! Foglalkozhatnál egy kicsit többet a testeddel, a fizikai állapotoddal, elmehetnél úszni, vagy nagyobb sétát tehetnél a friss levegőn, hogy jobb formában legyél.

 

Bak:

Energiád és önbizalmad az egekben van, ezért ha ügyesen kihasználod a kínálkozó lehetőségeket, nem mindennapi sikerre számíthatsz. Tisztességes szándékaidnak köszönhetően mások is követni fognak.

 

Vízöntő:

Itt az ideje, hogy új feladatba kezdj, illetve elsimíts egy esetleges nézeteltérést, egyezségre juss egy olyan személlyel, akivel a kapcsolatod az utóbbi időben nem volt jónak mondható. Ha vásárolsz, olcsóbban megcsíphetsz valamit.

 

Halak:

Ha bárkivel problémád van, itt a ragyogó alkalom arra, hogy megbeszéld a dolgokat. Ha kulturális eseményen veszel részt, akkor fantasztikus pillanatokat élhetsz át, és ez boldoggá tesz.