Horoszkóp 2019. március 31.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Légy a mai napon óvatosabb, ügyelj arra, hogy mindenben becsületesen járj el, valamint ne húzz ujjat a feletteseddel! Tartsd azt is szem előtt, hogy nem biztos, hogy egy problémára csak a te megoldási javaslatod a megfelelő.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy összeütközésbe kerülsz a törvénnyel. Légy tisztességes mindenkivel, bármi is történjen, ellenkező esetben a későbbiekben nagyon megütheted a bokádat. Kiváló a nap vásárlásra.

 

Ikrek:

Óriási lendülettel és energiával próbálod megvalósítani az elképzelésed, és emiatt fantasztikus eredményt érhetsz el. Okosan használod fel azt a hihetetlenül nagy erőt, amivel mostanában rendelkezel. Egy barát csalódást okozhat.

 

Rák:

A változás, a megújulás, az átalakulás időszakát élheted, ami a lelki és az anyagi dimenziót is érinti. Nagyobb szabadságra törekedhetsz, hogy igazi belső énedet megmutathasd. Kolléga kellemes meglepetést szerezhet.

 

Oroszlán:

Sikeres nap köszönhet rád, amikor az életnek több területén érhetsz el jó eredményeket. Ez feldobott hangulatba hoz, így aztán ne csodálkozz, ha többen keresik a társaságodat.

 

Szűz:

Nagy erőket tudsz most mozgósítani azért, hogy változtass azon, amin már jó ideje szeretnél. Nagyon fontos, hogy ne csak önző célok vezéreljenek. Rokonnal közös program fantasztikusan alakulhat.

 

Mérleg:

Ne igyál előre a medve bőrére, mert még nem 100 százalékos a siker. Mivel Fortuna istenasszony támogatását élvezed, a szerencse melléd szegődik több dologban is.

 

Skorpió:

Talán már a reggeli felkelés sem ment könnyen. Szedd össze magad, mert csupa jó dolog történhet veled. Érdemes barátokkal együtt tölteni kevéske időt, illetve olyasmit csinálni, amit nagyon szeretsz.

 

Nyilas:

Fogékonnyá válhatsz az újra, felfogásod gyors és az esetleges problémákkal könnyedén megbirkózhatsz, amitől másként látod a világot és benne a saját helyedet. Külföldi utazás fantasztikus lehet.

 

Bak:

Még az is lehet, hogy fáraszt a megszokott rutin, és jobbá szeretnéd tenni a saját életedet. Ezt a témát megbeszélheted egy olyan személlyel, aki kívülállóként jobban látja a helyzetedet, és okos tanácsot adhat.

 

Vízöntő:

Agytekervényeid ötödik sebességbe kapcsolhatnak: pillanatok alatt elsajátítod a tudást, illetve a memóriád is tökéletesen működik. Olyan dolgok is eszedbe juthatnak, amelyek már réges-régen történtek.

 

Halak:

Annyira türelmetlenné válhatsz mindenféle vélt vagy valós kötöttségekkel szemben, hogy emiatt felboríthatod egyes kapcsolataidat. A sürgető szabadságvágy miatt lehet, hogy élni fogsz egy kínálkozó lehetőséggel.