Horoszkóp 2019. március 30.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Csúcsformában lehetsz ma, aminek az az elsődleges oka, hogy olyan dolgokkal kell foglalkoznod, amiket nagyon szeretsz. Mutatkozhatnak ugyan feszültségek, mert a környezetedben több most az irigyed, de ez nem okoz gondot neked.

 

Bika:

A hangulatod a mai napon gyakran ingadozik, és a szakmai dolgok miatt könnyen kiborulhatsz vagy elégedetlen lehetsz. A régi párkapcsolatokban fontos téma kerülhet terítékre, aminek hatására jól érezheted magad a bőrödben.

 

Ikrek:

Ha a párkapcsolatodban nem volt minden fenékig tejföl, a mai napon kiújulhat egy régi probléma. Hirtelen rájöhetsz arra, hogy eleged van mindenből és mindenkiből. Olyan elhatározásra juthatsz, ami felszabadulttá tesz.

 

Rák:

Amire most igazán szükséged van az az, hogy egyedül legyél és átgondold, miként érzel a különféle emberek és bizonyos dolgok iránt. Ha az idődet közeli barátaiddal, családtagjaiddal töltöd, új erőre kaphatsz.

 

Oroszlán:

Hallgass a megérzéseidre, mert ezek a mai napon tökéletesen működhetnek. Ha a párkapcsolatodban a zűrzavar uralkodik, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy beszélj róla egy baráttal, aki kívülről jól látja a helyzeted.

 

Szűz:

A mai napon hajlamossá válhatsz érzelmi alapon dönteni, figyelmen kívül hagyva a tényleges szükségleteidet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ennek nagy veszekedés lehet a következménye. Kollégával légy kedvesebb, megértőbb!

 

Mérleg:

Jól érezheted magad a régi, megszokott tárgyak körében. Még az is lehet, hogy azonosítod magad mindazzal, ami számodra valamilyen érzelmi értéket képvisel. Felbukkanhat az exed, és a régi lelki sebek újra felszakadhatnak…

 

Skorpió:

A kommunikáció napja lehet a mai, amikor olyan beszélgetésekbe bonyolódhatsz, amelyek sokat adnak neked. Kialakíthatsz egy olyan kapcsolatot is, amitől megnő az irigyeid száma.

 

Nyilas:

A józan gondolkodás jellemző rád a mai napon. Remek alkalom kínálkozik arra, hogy megfigyeld és kielemezd a családtagokkal, valamint a hozzád közel állókkal a kapcsolatodat. Rájöhetsz, hogyan és miként kell változtatnod.

 

Bak:

Rád nem jellemző a túlzott érzelgősség, ám ma mégis ilyen hangulatban lehetsz. Torkig lehetsz egy kollégával, aki a hátad mögött kever-kavar. Itt a ragyogó alkalom, hogy kiállj magadért, és megtartsd a helyedet.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy a mai napon úgy érzed, körülötted forog a világ. Olyan dolgokat tudhatsz meg, amelyeket később alkalmazva sikereket érhetsz el. Anyagi ügyeid úgy tűnik, örvendetesen alakulnak.

 

Halak:

Valaki fontos szerephez juthat életedben, és kihoz belőled olyan tulajdonságokat is, amikről eddig nem is volt tudomásod. Ha szülő vagy, gyermekedre jobban kéne figyelned, illetve a pénzedre is.