Horoszkóp 2019. március 29.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Új ismeretségeid a mai napon tartalmasak és gazdagítók lehetnek, ha egyébként érzelmileg a helyeden vagy. Különösen a nők játszhatnak ma fontos szerepet az életedben. Nagyobb megbeszélést érdemes most folytatni.

 

Bika:

Érzelmi síkon jól viszonyulsz ma az embertársaidhoz. Érdemes csoportban dolgozni, vagy közösségben tölteni a napot, mert mások magatartása miatt feldobottnak érezheted magad.

 

Ikrek:

Rendkívül együttérző hangulatban vagy most. Jól szerepelhetsz a mai napon, ha nagyobb nyilvánosság előtt kell beszélned. Pénzügyek tekintetében sajnos nem állsz a helyzet magaslatán: csak a legszükségesebbre adj ki!

 

Rák:

Mindenféle kapcsolatra nézve kedvező a mai nap, az ismerőseid különösen nagy segítségedre lehetnek. Figyeld meg önmagad és a reakcióidat, ezáltal nagyobb önismeretre tehetsz szert.

 

Oroszlán:

Kissé szeszélyes lehetsz a mai napon. A világos, ésszerű gondolkodás ilyenkor nem túl erős oldalad, hajlamos lehetsz pillanatnyi hangulatod alapján ítélkezni, ami öreg hiba. Vigyázz, nehogy véget érjen emiatt egy jó kapcsolatod!

 

Szűz:

A legjobb, ha a józan észt és az ítélőképességet igénylő feladatokra koncentrálsz, mert nagyon jó eredményt érhetsz el. A szerelem egén viharfelhők gyülekeznek, még az is előfordulhat, hogy véget ér a kapcsolat.

 

Mérleg:

Változó hangulatod miatt ma jobb, ha elmélyülsz egy kicsit a gondolataidban. Ha úgy érzed, helyre kerültek benned a dolgok, nyiss az emberek felé! Egy kollégád az idegeiden táncolhat.

 

Skorpió:

Nem a mai a legalkalmasabb nap a fontos üzleti tárgyalásokra, és a gondolkodást igénylő feladatok sem mennek annyira. Egy barátod elismerésben részesül, amiért érdemes lenne megdicsérned őt.

 

Nyilas:

Jobban beleélheted magad mások pillanatnyi lelkiállapotába, ami eredményesebbé tehet. Előfordulhat, hogy barát, vagy jó ismerős iránt másként érzel, mint korábban. Pepecs munkákra kiváló az idő.

 

Bak:

Új oldaladat ismerheted meg, ha az érzelmeidre fókuszálsz a mai napon. Ha nem, akkor valószínűleg öntudatlan robotpilótaként suhansz végig az előtted álló 24 órában. Pénzedre és értéktárgyaidra jobban vigyázz!

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy a szakmai és a magánéleted egyensúlya végre helyrebillen. Jól együtt tudsz működni másokkal, és bárkit meggyőzhetsz a saját igazadról. Előfordulhat, hogy egy kis egyedüllétre vágyakozol.

 

Halak:

Szinte mindenkivel, akivel a mai napon találkozol, érzelmileg azonos hullámhosszra kerülsz. Nagyszerű pillanat adódik arra, hogy csendben egyengesd a saját életedet. A párkapcsolatban harmónia várható.