Horoszkóp 2019. március 28.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Kiváló a mai nap utazásra, különösen, ha a kirándulást össze kívánod kötni vásárlással. Pompás alkalom kínálkozik arra, hogy kifejtsd a véleményedet, előadd az elképzeléseidet.

 

Bika:

Jelentős szellemi energiákkal rendelkezel a mai napon, ezért érthetően és egyszerűen ki tudod fejezni magad. Ez azzal jár, hogy olyan témákról tudsz kommunikálni, amelyek fontosak a számodra. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

 

Ikrek:

Túlzottan ragaszkodsz az elképzeléseidhez, kevésbé vagy toleráns, ami konfliktusforrás lehet. Picit önzőbb vagy most, amin változtatni kéne, hogy másképp nézz rá a felmerülő problémákra.

 

Rák:

Hajlamossá válhatsz azt hinni, hogy kizárólag a te elképzelésed helyes, de az is lehet, hogy más gondolkodik így egy veled folytatott beszélgetés során. Mielőtt vitába szállnál, tedd fel magadnak a kérdést: megéri?

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy valakit meg kell győznöd az álláspontod helyességéről, vagy meg kell védened másokkal szemben. Bármelyikre kerüljön sor, nagyon jól fogod csinálni. Nem kétséges, hogy a mai nap minden percét élvezni fogod.

 

Szűz:

Ma bőven kijut neked a szellemi és fizikai energiákból, ne várd azonban, hogy a többiek lépést tartsanak veled, mert csak csalódni fogsz, ha így teszel. Kedveseddel légy sokkal nyugodtabb!

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy olyan titok jut a tudomásodra, amitől rájössz, mi lenne a sikered kulcsa. Kiváló a mai nap arra, hogy kifejtsd a véleményedet, előadd az elképzeléseidet, mert nyitott fülekre találhatsz.

 

Skorpió:

Alkalmas ez a nap arra, hogy fizetésemelést kérj. Önbizalmaddal és szakértelmeddel kedvező benyomást tehetsz a környezetedben élőkre. Az egészségedre jobban kellene ügyelned, mert egy betegség ágynak dönthet.

 

Nyilas:

Szellemileg nagy teherbírással rendelkezhetsz a mai napon, amitől kihívásként éled meg a felbukkanó nehéz vagy félelmetesnek tűnő helyzetet. Pénzügyek terén minden okod meg lesz az örömre és a boldogságra.

 

Bak:

Önbizalmad és fizikai energiáid is szárnyal a mai napon. Bármibe is fogsz, az most sikerülhet, amitől úgy érzed, hogy tiéd a világ. Kapaszkodj ezekbe az érzésekbe a későbbiekben is!

 

Vízöntő:

Különösen a karok és a lábak vannak a mai napon kitéve sérülésveszélynek, ezért légy nagyon óvatos! Figyelj oda minden olyan tárgyra, amivel megégetheted vagy megvághatod magad! Baráti kapcsolat miatt minden okod meg lehet az örömre.

 

Halak:

Kissé ingerlékennyé válhatsz, és a legapróbb dolog is kihozhat a sodrodból, ami annak is köszönhető, hogy kellemetlenkedő alakokkal kerülsz össze. Tarts önvizsgálatot! Vajon az, ami kibillent az egyensúlyodból, elfojtott düh lenne?