Horoszkóp 2019. március 27.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Olyan váratlan esemény történhet, amitől kirobbanó formába kerülsz, és nagyon boldog leszel. Most mindennel kapcsolatban hallgass a megérzéseidre – nem bánod meg!

 

Bika:

Jól tennéd, ha a mai napon lazítanál, vagy csak csinálj egészen mást, mint amit szoktál, és egyszerűen hagyd, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek! Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz.

 

Ikrek:

Kiváló ez a nap arra, hogy eredeti módon közelíts meg egy régi problémát. Ma szinte minden sikerülhet, mivel pontosan tudod, hogy mit és hogyan kellene tenned.

 

Rák:

Izgalmas, új gondolatokat ébresztő eszmecserére kerülhet sor. Régi barátaid és ismerőseid részéről is érhetnek nagy meglepetések. Közlekedés során légy különösen óvatos, mert balesetveszélyes ez a nap!

 

Oroszlán:

Gondolkodásodra a könnyedség lehet a jellemző, emiatt olyanokhoz is alkalmazkodni tudsz, akikkel korábban nem jöttél ki. A nap jó tanácsa: csak annyit vállalj, amennyit elbírsz!

 

Szűz:

A párkapcsolatodban több áldozatot kell hoznod a másik félért, de ez nem esik nehezedre, mert szereted őt. Eszedbe juthatnak a régi szép idők, amikor a társad egészen más helyzetben volt, mint most.

 

Mérleg:

Az örök optimistának mi ronthatná el ma a hangulatát? Még az sem, hogy a munkában óriási változások várhatók, amitől több kolléga is kétségbe esik. Neked ez a változás éppen kapóra jön.

 

Skorpió:

A társad miatt hajlandó vagy olyan dolgokat is megtenni, amikről tudod, hogy senki sem fogja megköszönni neked. Legyen elég, hogy ő hálás lesz mindezért, ugyanis csak ez számít most.

 

Nyilas:

Éberebb és szellemileg frissebb lehetsz a mai napon, mint általában. Mindent érdekesnek és izgalmasnak találsz. A megérzéseid átlagon felül működnek, most a régi problémákkal is megbirkózhatsz.

 

Bak:

Nem leszel ma a jól bevált, régi rutin rabja, és ez jó, mert egész nap új ötletekkel bombázhatnak mások, amikre előremutatóan reagálsz. Feltétlenül írd le a mai napon támadó ötleteidet, amelyeket később valósíthatsz meg.

 

Vízöntő:

Jól tennéd, ha a fontos döntéseket elnapolnád. A beszélgetések ösztönzőleg fognak hatni rád, és igen izgalmasnak ígérkezik minden találkozás. Légy türelmesebb másokkal most!

 

Halak:

Ha higgadt tudsz maradni, akkor könnyebben elérheted a céljaidat. Minden ingatlannal kapcsolatos ügyön áldás van. A mai napon születő tervek a későbbiekben megvalósíthatóak lesznek. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos!