Horoszkóp 2019. március 26.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Olyan kapcsolatra tehetsz szert, amiben elköteleződsz, miközben a szabadság érzését is megtapasztalod. A munkában őrült helyzet alakulhat ki: amiről úgy hitted, befejezted, azt kezdheted elölről.

 

Bika:

Ügyelj arra, hogy minden szabályt betarts, mert megtörténhet, hogy megbírságolnak. Ha párkapcsolatban élsz, társad iszonyatos erőfeszítéseket tehet a pénzért, amit jó lenne, ha respektálnál.

 

Ikrek:

Talán képes leszel a megalkuvásra is, ha pénzről van szó, pedig nem szeretnél lejjebb adni az életszínvonaladból. Óriási szerencse, hogy ma semmit sem veszel a szívedre, így hidegen hagy a kedvesed magatartása.

 

Rák:

Remek a humorérzéked és a legvadabb, legelképesztőbb helyzetekből is képes vagy viccet csinálni, így aztán nemcsak saját magadat, hanem a környezetedet is kirángathatod a borús hangulatból. A kedveseddel légy türelmesebb!

 

Oroszlán:

Idegessé válhatsz, ugyanis új helyzet áll elő a családban. Ha szervezésről van szó, akkor most minden kézben tartasz, és pillanatok alatt megtalálod a megoldást. Beteg rokonra több figyelmet kellene fordítanod.

 

Szűz:

Amennyiben szülő vagy, a csemetéd olyan dologgal állhat elő, amitől a nem létező szőrszálaid is égnek állnak. A vele kapcsolatos véleményedet ne oszd meg senkivel, mert a hátad mögött kigúnyolhatnak, nevetség tárgyává tehetnek.

 

Mérleg:

Erős késztetést érezhetsz, hogy egy közeli hozzátartozó életébe avatkozz, de ne tedd, mert ez sértődéshez vezethet! Ha szingli vagy, óvatosan ismerkedj, ha párkapcsolatban élsz, tervezz több közös programot!

 

Skorpió:

Nem kell attól tartanod, hogy valaki elhappolja a munkádat. Jól végzed a feladatodat, kiváló teljesítményt nyújtasz, és nagyszerű eredményt tudsz felmutatni. Pénzügyek miatt feszültté válhatsz.

 

Nyilas:

Mindent megtehetsz azért, hogy a munkahelyeden kivívd a felettesed elismerését, ami később az anyagi helyzetedre is kihathat. Most figyelsz a kiadásokra, ezért a megtakarításaid gyarapodnak.

 

Bak:

Az egészségedre és az otthonod biztonságára is jobban kellene most figyelned, érdemes lenne szűrővizsgálaton is részt venni, hogy megelőzd a bajt. Idősebb ismerősre figyelj oda jobban!

 

Vízöntő:

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak ma olyan élményben lehet része, amitől kifejezetten feldobott lesz. Próbálj vele együtt örülni, ez sokat jelentene neki, és a kapcsolatotoknak is nagyon jót tenne.

 

Halak:

Lehet, hogy a mai napon összeismerkedsz egy olyan személlyel, aki fantasztikus kapcsolati tőke lesz a későbbiekben. Felettesed magatartása miatt fel lehetsz háborodva, de ennek nem kellene hangot adni, mert csak te húzhatod a rövidebbet.