Horoszkóp 2019. március 25.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha nem vársz elismerést a kollégáktól és a felettesedtől, akkor elkerülheted a csalódást. Legyen most elég annyi, hogy te tudod: nagyon jó eredményt értél el. Légy büszke saját magadra, és veregesd meg a vállad!

 

Bika:

Amennyiben párkapcsolatban élsz, válságos helyzet alakulhat ki, mert olyan elvárásaid vannak, amiket a társad nem tud teljesíteni. Emiatt előfordulhat, hogy az útjaitok különválnak, amin a környezeted megdöbben.

 

Ikrek:

Kénytelen leszel megalkudni, ha nem akarod felrúgni a párkapcsolatodat. Terítékre kerülhet egy régi téma, de most sem születik megállapodás. Vásárlást listával a kezedben bonyolíts, hogy tényleg csak arra adj ki, ami fontos!

 

Rák:

A titkos szerelmi kapcsolatokból most válhat nyíltan vállalt viszony. Ettől úgy érezheted, hogy a sors a tenyerén hordoz, és megérte ennyi ideig várni. Kollégával jobb, ha kesztyűs kézzel bánsz.

 

Oroszlán:

Amennyiben korábban reménytelennek érezted a helyzeted a munka és a pénzkeresés frontján, örülhetsz: gyökeres fordulat várható. Olyan lehetőség adódhat, amiben a legmerészebb álmaid is valóra válnak.

 

Szűz:

Stabil bevételi forrásra tehetsz szert, és az új munkatársak nagyra értékelik a tudásodat, tehetségedet. Még az is lehet, hogy egy régi barát jelentkezik, akivel a kapcsolatod az utóbbi időben szünetelt. Ne higgy el mindent neki!

 

Mérleg:

Idegesség, ingerlékenység és alvászavar jelentkezhet nálad ma. A legjobb az lenne, ha az elkövetkezendő napokat láblógatással töltenéd, már csak azért is, mert a következő heted kemény lesz.

 

Skorpió:

A testmozgás mindennél fontosabb, mert a hangulatodra is kihat. Általa jobb kedvű lehetsz, és a mostanában háttérbe szoruló optimizmusod is felbukkanhat. A párkapcsolatodban minden rendben lesz, ha a társad körül forog majd minden.

 

Nyilas:

Figyelmedet erőteljesen a párodra irányítod, aki ezt úgy értékelheti, hogy túlságosa rátelepszel. Mintha az érdeklődéseddel megfojtanád őt… Fontos, hogy adj neki egy kis szabadságot.

 

Bak:

A szerelem napja lehet a mai. Kedvesed most mindenben alárendelheti magát, és ez tartósítja a viszonyotokat. A héten előfordulhat, hogy rengeteget kell dolgoznod, de ez most nem esik nehezedre.

 

Vízöntő:

Lehet, hogy annyira kimerültnek érzed magad, hogy este csak szimplán bezuhansz az ágyba, mint egy krumpliszsák. Olyan dolog is történhet, ami fenekestül felforgatja a napodat, és semmi sem a tervek szerint alakul.

 

Halak:

A munkahelyeden olyan esemény történhet, amitől csak kapkodod a fejed, de szerencsére remekül tudsz alkalmazkodni az átalakulásokhoz. Ha szülő vagy, gyermekednek nagyon fontosak a mai napon az elismerő szavak.