Horoszkóp 2019. március 24.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Hangulatod hol jobb, hol rosszabb. Mindez elsősorban annak köszönhető, hogy azok az emberek, akikben megbíztál, akikre számítottál, nem azt nyújtják, amit ígértek. Szűrd le a tanulságot, nézz előre, így megváltozhat a kedélyállapotod.

 

Bika:

Minden esély megvan arra, hogyha nehezen is, de lezárj egy olyan kapcsolatot, amelyben tudod, hogy a másik fél mit akar, és most már te is kristálytisztán látod, mit nem szeretnél. Régi ügy kerülhet ismét terítékre. Őrizd meg higgadtságodat!

 

Ikrek:

Pontosan tudod, hogy vannak olyan dolgok, amiket nincs értelme tovább húzni, ezért aztán egyre közelebb kerülsz ahhoz, hogy dönts, és ennek hatására sok minden változhat az életedben. Ha szülő vagy, tartsd szem előtt gyermeked érdekeit!

 

Rák:

A párkapcsolatokban kisebb-nagyobb feszültség alakulhat ki gyermek vagy pénz miatt, és nem biztos, hogy képesek lesztek úrrá lenni a helyzeten. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy könny csillog majd a szemed sarkában. Olyan személy miatt lehet nehezebb a lelked, akit szeretsz, és akinek szeretnél segíteni, de nem tudsz. A szerelmi kapcsolatokban örömteli változás történhet.

 

Szűz:

A sors lehetőséget kínál arra, hogy kipróbáld magad az élet olyan területén, ahol eddig még nem jártál. Ha ehhez olyan képesítésre lenne szükséged, amellyel nem rendelkezel, ne aggódj, mert a gondviselés ezt is „megoldja”.

 

Mérleg:

Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, mint ma: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Mindent meg kell tenned azért, hogy az erődet megőrizd. Ha felüti fejét egy betegség, akkor ne késlekedj, azonnal fordulj orvoshoz!

 

Skorpió:

A sors lehetőséget kínálhat arra, hogy továbbtanulj, és ehhez csodával határos módon megtalálhatod a szükséges pénzt is. A családod tagjai támogatnak, így aztán belevághatsz olyan dolgokba is, amikről másoknak az a véleménye, hogy őrültség.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy olyan dologra kerül sor, amely miatt egyik ámulatból a másikba esel. Amire most kiadsz, az nagyon megéri az árát, ezért ne sajnáld a pénzt: a megszerzett dolognak később növekedhet az értéke.

 

Bak:

Jól tennéd, ha több időt töltenél a szabadban, sportolnál, és ha egészségügyi gondod van, akkor kiegészítésként kipróbálhatnál természetes gyógymódokat is. Ez segíthet abban, hogy megszabadulj egy rossz szokástól vagy a felesleges kilóktól.

 

Vízöntő:

Kaphatsz egy nem mindennapinak nevezhető ajánlatot, amelyen akkor is el kellene komolyabban gondolkodnod, ha egyébként nem áll szándékodban a változtatás. Rokonnak szüksége van a támogatásodra – légy vele nagyon kedves!

 

Halak:

A munkádban olyan változásokra van kilátás, amiktől szorongóvá válsz. Kollégával beszélgess arról, ami nyomaszt, mert ő talán többet tud az új helyzetről, valamint amit mond, az megnyugtathat. Kis négylábú kedvenc boldoggá tehet.